Filter

Produktgrupp

Pris

15 kr - 5700 kr

Serie

Höjd (cm)

0 - 15

Bredd (cm)

0 - 30

Djup (cm)

0 - 10

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Dörrhandtag & Trycke 

Dörrhandtag är inte bara ett hjälpmedel för att enkelt öppna dörrar, skåp och lådor – de är också en viktig inredningsdetalj i hemmet. Även små detaljer kan spela en stor roll för vilken känsla du vill förmedla i ditt hem. Bor du i ett gammalt hus, där originaldörrar och...

Läs mer om Dörrhandtag & Trycke

 • Balkong & Fönsterhandtag

  När handtag till balkong, altan eller fönster börjar bli tröga och krångla, kan det vara dags att byta ut dem. Handtagen kan delas in i tre olika grupper, beroende på vilken funktion de ska fylla. Det första är det vanliga handtaget, som stänger fönstret eller dörren, men som inte har någon annan låsfunktion. Det finns också ett låsbart alternativ, som har låscylinder och där du använder en nyckel för att öppna, och den sista gruppen av handtag, där det inte finns någon låscylinder, utan som du öppnar med en kod. Kod på handtag är ett nytt och modernt alternativ till nyckeln, som ofta aldrig finns där när du behöver den, men det vanligaste är fortfarande handtag utan lås när det gäller fönster. Till balkong eller altandörr är det vanligast att ha ett handtag som du låser med nyckel. Vilket av alla handtag som passar dig beror på till vad du ska ha det och var, har du till exempel småbarn är det bra med handtag som går att låsa.
  Dörrar eller fönster kan vara antingen vänsterhängda eller högerhängda och handtaget ska vara avsett att för rätt typ. Handtagen kan vara gjorda i rostfritt stål, mässing eller annan metall. Metallhandtag är både stabila och slittåliga. Handtag som ska sitta på utsidan av balkong eller altandörr bör vara i sådant material att de tål utomhusmiljöns påfrestningar. I vårt utbud finner du en mängd olika handtag oavsett om du letar efter ett vanligt, ett som du låser med nyckel eller ett modernt med kodlås.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Draghandtag

  Draghandtag används ofta inomhus på köksluckor, skåpdörrar och lådor, men de kan även användas utomhus på till exempel dörrar. Fördelen med ett draghandtag är att går lätt att öppna dörren eller lådan och du får ett bra och enkelt grepp om handtaget. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du många olika typer av draghandtag som lämpar sig för olika ändamål, vare sig om du söker efter ett handtag att ha inom- eller utomhus.
  Det finns många olika material på draghandtag. En del lämpar sig bättre utomhus och andra bättre inomhus, välj därför ett material som lämpar sig för det ändamål du har avsett. Draghandtag i metall är mer tåliga än de i trä och är därför att föredra om du vill att det ska hålla länge, men även de i trä kan vara en snygg detalj. Rostfria och runda draghandtag passar bra i köksmiljöer, där det är viktigt att hålla rent. Den runda formen och det rostfria materialet gör det enkelt för dig att hålla rent och den plana ytan gör det svårt för bakterier att få grepp.
  Våra draghandtag finns i flera olika modeller och storlekar. De är enkla att montera och den dolda monteringssatsen ger ett snyggare intryck. En monteringssats ingår för de flesta av våra draghandtag. Ta en titt i vårt utbud för att hitta det draghandtag som passar dig och den miljö där den är tänkt att sitta.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Innerdörrhandtag

  Dörrhandtagens främsta uppgift är att se till att dörren går att öppna och stänga, men den fyller även en viktig funktion som inredningsdetalj. Handtaget kan antingen vara ett handtag du trycker ner, så kallade trycke eller så kan det vara en knopp du vrider om.
  De allra flesta dörrhandtag är tillverkade i metall, som till exempel rostfritt stål, tenn, krom och mässing. Metallen gör att handtagen håller längre och inte så lätt går sönder. De kräver dessutom nästan inget underhåll alls. Vill du ha ett handtag som är lätt att hålla rent och där bakterier har svårare att få grepp, som i en köksmiljö, ska du välja rostfritt stål. Den släta ytan saknar porer, vilket gör det svårt för bakterierna att få grepp. Handtagens utseende och form varierar också och det finns allt från klassiska äldre handtag till moderna och stilrena handtag.
  Våra handtag är enkla att montera och kommer med nyckelskylt och monteringssats.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Dörrhandtag Futura

  Ett dörrhandtag i metall är att föredra, dels för att de tål mer och dels för att de är lätta att rengöra. Det finns många handtag i olika metaller, som mässing, tenn och krom. Men är du ute efter ett handtag som står emot korrosion bra och som är mer hygieniska än andra metaller, ska du välja ett handtag i rostfritt stål.
  Våra dörrhandtag i Futura-serien passar dig som vill ha ett stilrent och lättskött handtag. Handtaget är helt i rostfritt stål och kräver i princip inget underhåll. Det är diskret och sticker inte ut, vilket är bra om du vill ha ett neutralt handtag eller vill framhäva dörren mer.
  Futura handtaget har inga synliga skruvar i rosetten. Rossetten är ringen runt handtaget och är väldigt enkel att montera i dörren. Det är ett slitstarkt handtag som är testat för mer än 200 000 öppningar och den har den högsta brandklassen, vilket är mer än 90 min. Futura är dessutom godkänd tillsammans med ett panikbeslag.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Dörrstoppar

  För att förhindra fula märken på vägg, dörr eller handtag, kan du installera en så kallad dörrstopp. Dörrstoppens främsta funktion är att fånga upp dörren innan den slår i väggen. De finns både för ytterdörrar och innerdörrar. Dessa kan monteras på lite olika sätt, beroende på vilken typ av stopp det är. Där finns de som monteras i golvet och de som monteras på väggen. De är båda lika lätta att montera, men om du någon gång vill ta bort dörrstoppen, är det lättare att återställa ett hål i en vägg än ett i golvet.
  För att golvstoppen ska tåla vikten av dörren, är våra gjorda i metall. Eftersom enbart metall kan skada dörren finns där också en del som består av gummi. Gummit gör att dörren fångas upp mjuk och ljudlöst. Vill du kunna hålla upp dörren och undvika att den slår igen, har vi ett dörrstopp med en liten inbyggd krok. Perfekt när du vill att dörren ska förbli öppen.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Skjutdörrshandtag

  Skjutdörrar är ett bra alternativ till vanliga dörrar, eftersom de sparar yta. Det finns två typer av skjutdörrar, utanpåliggande och inbyggda. Beroende på vilken dörr du har, ser tillbehören olika ut. Du kan ändå nästan alltid förnya dina dörrar genom att byta ut de gamla skjutdörrshantagen. Skjutdörrshantag är ofta inbyggda, för att de inte ska sticka ut eller ta emot. Men det finns också handtag längs hela kanten på dörren. Det är till exempel bra om dörren är av glas.
  Skjutdörrshandtag finns i många olika material och utföranden. Metall är vanligt och ett hållbart alternativ. De tål slitage bra och är lätta att rengöra. En del metaller kan mörkna med tiden, som mässing och tenn, men det går enkelt att polera upp dem igen.
  Beroende på vilken typ av handtag som sitter på din skjutdörr idag, kan du välja mellan infällda handtag, kanthandtag och skålhandtag. Genom att byta handtag på dina gamla dörrar, blir de som nya.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör handtag

  Det enklaste sättet att förnya sina dörrar och lådor är med nya handtag. Genom att byta ut trähandtag eller slitna och rostiga metallhandtag, får du snabbt och enkelt en ny snygg dörr. När du byter ut dina dörrhandtag, kan du även behöva komplettera med till exempel nya beslag, vred och nyckelbrickor. Tillbehören bör ha samma stil som de nya handtagen för att allt ska få ett mer enhetligt intryck.
  Till våra olika handtag finns matchande tillbehör, som håller samma höga standard. Ska du till exempel byta dörrhandtag till toaletten, är det snyggt med ett toalettvred i samma stil. På en del dörrar passar haspar bättre och på andra kanske du föredrar ett enkel vred och då har du en blindbricka på andra sidan. Blindbricka fungerar också om du vill dölja gamla nyckelhål eller borttagna lås. Möbler förnyas också lätt med nya beslag och handtag.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 41 produkter
Visar 1 - 36 av 41 produkter
Dörrhandtag & Trycke

Dörrhandtag är inte bara ett hjälpmedel för att enkelt öppna dörrar, skåp och lådor – de är också en viktig inredningsdetalj i hemmet. Även små detaljer kan spela en stor roll för vilken känsla du vill förmedla i ditt hem. Bor du i ett gammalt hus, där originaldörrar och fönster finns kvar, är det snyggt om nya handtag passar in med den gamla stilen. Handtag finns i både moderna och klassiska designer, som till exempel funkis och jugend. Till olika handtag hittar du även matchande tillbehör, som vred och nyckelskyltar.
Till kategorin dörrhandtag hör alla sorter av dörrhandtag. Här ingår trycke, dörrvred, dörrknoppar och allt annat däremellan. Inbyggda handtag, som används till bland annat skjutdörrar, hittar du också i den här kategorin och du hittar även handtag till fönster. Våra handtag finns i mässing, rostfritt stål och andra material, som alla är starka och lätta att underhålla. Kolla i vårt utbud för att hitta det handtag som du söker – att välja handtag kan vara roligare än många tror.

VANLIGA FRÅGOR