Nyheter

 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 N SM Link
  Eico 2378

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  23 495 kr
 • Eico köksfläkt Ceiling Stripe 120 N Link
  Eico 2377

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  26 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W SM Link
  Eico 2505

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W Link
  Eico 2379

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  27 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N SM Link
  Eico 2375

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  20 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N Link
  Eico 2374

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W SM Link
  Eico 2504

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W Link
  Eico 2376

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  24 495 kr
 • Eico Faströr Stål Ø150
  Eico 5657

  Flexibel systemlösning för rörföring

  895 kr
 • Eico Flex 55x218
  Eico 4857

  Flexibel systemlösning för rörföring

  575 kr
 • Eico Böjning 90 Grader 55x218
  Eico 4856

  Flexibel systemlösning för rörföring

  510 kr
 • Eico Rörsammankoppling 55x218
  Eico 4855

  Flexibel systemlösning för rörföring

  267 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Inredning & Lampor 

Läs mer om Inredning & Lampor

 • Möbler

  Dags för nya möbler? Upptäck vårt sortiment med prisvärda möbler som är utvalda för att inte göra avkall på varken kvalitet eller design – bra möbler till bra priser med andra ord.
  Oavsett om du är på jakt efter ett nytt bord, ett elegant vinställ, stolar, en sittbänk med förvaring eller annan inredning till ditt hem hittar du ett välsorterat utbud hos oss på Inredningsvaruhuset. Här kan du handla möbler online billigt och enkelt finna den inredningsstil du söker i vårt breda sortiment, med prisvärda möbler i olika design, färger, former och storlekar. Genom att köpa dina möbler på Inredningsvaruhuset kan du fylla ditt hem med både väldesignade och praktiska möbler utan att det behöver kosta dig en mindre förmögenhet.


  När du handlar möbler online hos oss spelar det ingen roll var i landet du bor, du kan i lugn och ro beställa var du än befinner dig och till exempel få din nya soffa från Chairs + More levererad hem till dörren.
  Vi på Inredningsvaruhuset har valt ut ett brett utbud av möbler i såväl modern som klassisk design för att det ska finnas något för alla. Här finner du såväl billiga som exklusiva möbler för hemmets alla rum – hitta dina favoriter hos oss.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Lampor

  Lampor har en förmåga att helt kunna ändra karaktären av ett rum. Belysning och lampor i ett hem är en mycket viktig detalj som förtjänar omtanke, kom ihåg att rätt lampor och belysning är en investering som kan få rummet och bostaden i allmänhet, och den övriga inredningen i synnerhet, att nå nya höjder.

  Vår syn står för upp till 80 % av alla intryck, genom att låta rummet bada i gemytlig belysning från flera ljuskällor skapar du en trivsam helhet som är skön för ögat att vistas i. Lampor och belysning kan också användas för att punktmarkera och lägga fokus på vissa delar av inredningen. Till exempel kan en väl riktad spotlight eller en strategiskt placerad lampa i taket eller på fot få en tavla, en bokhylla eller en del av soffan att lysas upp och hamna i fokus på ett helt nytt sätt.

  Eftersom det naturliga ljuset i Sverige ofta saknas under vintermånaderna är vikten av rätt lampor och belysning lite extra stor just här. Skapa mysiga rum för arbete och vila med en smart kombination av olika lampor och belysning. Här hos oss hittar du massor av lampor online billigt, med hög kvalitet och från väl ansedda märken.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Dörrhandtag & Trycke

  Dörrhandtag är inte bara ett hjälpmedel för att enkelt öppna dörrar, skåp och lådor – de är också en viktig inredningsdetalj i hemmet. Även små detaljer kan spela en stor roll för vilken känsla du vill förmedla i ditt hem. Bor du i ett gammalt hus, där originaldörrar och fönster finns kvar, är det snyggt om nya handtag passar in med den gamla stilen. Handtag finns i både moderna och klassiska designer, som till exempel funkis och jugend. Till olika handtag hittar du även matchande tillbehör, som vred och nyckelskyltar.
  Till kategorin dörrhandtag hör alla sorter av dörrhandtag. Här ingår trycke, dörrvred, dörrknoppar och allt annat däremellan. Inbyggda handtag, som används till bland annat skjutdörrar, hittar du också i den här kategorin och du hittar även handtag till fönster. Våra handtag finns i mässing, rostfritt stål och andra material, som alla är starka och lätta att underhålla. Kolla i vårt utbud för att hitta det handtag som du söker – att välja handtag kan vara roligare än många tror.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 360 produkter
Visar 1 - 36 av 360 produkter