Filter

Pris

5 970 kr - 13 965 kr

Ska du sätta in en handdukstork i badrummet? Om du har ett vattenburet värmesystem i bostaden och badrummet har vattenburen värme har du möjlighet att välja en vattenburen handdukstork. Saknar du vattenburen värme kan det ändå finnas möjlighet tack vare uppvärmning med elpatron. Den vattenburna handdukstorken ger badrummet en mycket behaglig värme som sprider sig jämnt över rummet, och det är ett utmärkt val för dig som vill ha lite extra lyx i vardagen.

En handdukstork som går på vatten är energieffektiv eftersom den värmer både badrum och handdukar med en mycket skön värme. Det är vardagslyx i sin renaste form eftersom du har möjligheten att torka handdukarna snabbt efter användning vilket kommer att hålla dem fräscha och minskar bakterier som kan frodas om handduken blir liggande i fukt en längre tid.
När du köper en av våra vattendrivna handdukstorkar får du inte bara tork- och uppvärmningsmöjligheterna.

Du ger dessutom hela badrummet ett lyft tack vare de snygga designer som vi idag erbjuder våra kunder som köper handdukstork. Inredningsvaruhuset har nämligen satsat stort på både kvalitet och design, och för dig som vill ha ett modernt och välinrett badrum är handdukstorken är ett givet inslag.

VANLIGA FRÅGOR