Filter

Pris

1 095 kr - 13 965 kr

En handdukstork är en snygg och smart investering för badrummet. Den smarta inredningsdetaljen torkar snabbt dina handdukar och ger en lyxig känsla, samtidigt som den hjälper till med uppvärmningen av badrummet. Hos oss hittar du olika typer av handdukstorkar, exempelvis modeller som går på el om det är det alternativ som passar ditt badrum bäst. En av många fördelar med el-handdukstork är att den är enkel att installera.

En handdukstork som går på el hänger du enkelt upp på väggen och det behövs inga ytterligare installationer. Handdukstorken fungerar utmärkt som hängare och samtidigt värmer den handdukarna. Alla våra modeller av eldrivna handdukstorkar är mycket prisvärda investeringar och håller en hög kvalitet.
Våra eldrivna handdukstorkar passar i de flesta hem, och kan installeras oavsett vilken uppvärmning du har i övriga bostaden. Det gör valfriheten stor och du kan välja en handdukstork med eldrift som passar perfekt i design och funktionalitet till just ditt badrum. Gör ditt badrum ännu mer personligare med en handdukstork från Inredningsvaruhuset och njut av att alltid torka dig med torra, varma handdukar.

VANLIGA FRÅGOR