Utespa & Spabad - Uppblåsbar bubbelpool till trädgården

Du som bor i villa, radhus, sommarstuga eller lägenhet med stor terass har alla möjligheter till att ha en härlig bubbelpool utomhus i trädgården. En trädgårdsbubbelpool kan du med fördel använda både under svala sommarnätter och under de kallare perioderna av året.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du både runda och ovala modeller av bubbelpooler för utomhusbruk. Dessa finns i flera storlekar med plats för 2 personer upp till 6 personer. Enkla och informativa LITE-displayer gör poolen lätthanterad. Vi kan även erbjuda bra tillbehör, såsom små trappor, högtalare och skyddsöverdrag som både är praktiska och förhöjer upplevelsen av badet ytterligare. Dessutom har vi överdrag, vilka behövs för de flesta bubbelpooler om du ska använda dem i temperaturer under 0 grader.

Den allra största delen av vårt utbud inom området utgörs av pooler och tillbehör från MSPA & Bestway, som är några av de ledande varumärkena inom spa- och poolkategorin för utomhusbruk. Produkterna är av hög kvalitet gjorda i ett tåligt PVC-läder och du kan köpa dem till förmånliga priser hos oss.  

VANLIGA FRÅGOR