Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost
Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost
Köp Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost till bra pris online | Inredningsvaruhuset.se
Köp Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost till bra pris online | Inredningsvaruhuset.se
  • Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost
  • Köp Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost till bra pris online | Inredningsvaruhuset.se
  • Köp Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost till bra pris online | Inredningsvaruhuset.se

Liebherr Frys SFNsfe 5227 Plus NoFrost

18 798,00 kr

(inkl. moms)

  • NoFrost
  • Pekskärm
  • EasyOpen
  • Utvändiga mått (H/B/D) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Beställningsvara

EU Energy Label

Produktblad

Liebherr SFNsfe 5227 Plus NoFrost Fristående frys

Fristående frys med NoFrost
När du öppnar frysfacket vill du se dina djupfrysta livsmedel – men definitivt inte is och frost. Med NoFrost skyddar du frysdelen mot oönskad isbildning, som drar mycket ström och alltså kan vara en onödig kostnad. NoFrost innebär: Glöm all tråkig och tidskrävande avfrostning och få mer tid till roligare saker – och spara dessutom pengar.


Pekskärm
Rörande enkelt: Med pekskärmen är det både lätt och intuitivt att ställa in din Liebherr. På displayen visas alla funktioner överskådligt och strukturerat. Med en lätt tryckning med fingertoppen kan du utan problem välja de önskade funktionerna och kontrollera temperaturen i kylskåpet.


Försänkt handtag
Speciell och funktionell: Tack vare det försänkta handtaget som monterats vertikalt och är genomgående ergonomiskt är det ingen konst att öppna apparaten. Dessutom gör det moderna och puristiska utförandet att handtaget passar perfekt i det handtagsfria köket


SmartDeviceBox för eftermontering
Vill du vara rustad för en framtid i ett smart hem? Med Liebherr får du hjälp på vägen: Du kan eftermontera en SmartDeviceBox så att ditt kylskåp från Liebherr kan kopplas upp på nätet. SmartDeviceBox kan integreras med några enkla handgrepp och öppnar genast upp för alla möjligheter som den digitala världen erbjuder.


EasyOpen
Känner du till detta? Du måste rycka hårt i dörren för att du märkte att du glömt att lägga in något i kylskåpet efter att ha lagt in matvarorna från senaste inköpsrundan. Så är det inte längre med kylskåp från Liebherr. Tack vare EasyOpen kan dörren öppnas många gånger efter varandra utan problem.


InteriorFit
Fullända det puristiska utförandet i köket: Våra kylapparater är perfekt anpassade till en 60 cm djup nisch. Det enda som tydligt sticker ut är dörren så att du alltid kommer åt det försänkta handtaget och hävstångshandtaget. Detta gör att köket alltid är i blickfånget – med din Liebherr som medelpunkt och höjdpunkt.


 Manual Måttskiss

SFNsfe5227Plus

Datablad

Varumärke
Liebherr
Artikelnummer
SFNsfe5227Plus
Höjd (cm)
185,5
Bredd (cm)
59,7
Djup (cm)
67,5
Energiförbrukning / år
248 kWh
Ljudnivå dB (A)
38
Energiklass
E
Kylkapacitet i Liter
277
Ean
4016803056133
Rek. Pris
20 499 kr

Särskilda referenser

  • ean13 4016803056133