Köksblandare Strand OZ-1002SE Ozon beröringsfri rostfri
Köksblandare Strand OZ-1002SE Ozon beröringsfri rostfri
Köksblandare Strand OZ-1002SE Ozon beröringsfri rostfri
  • Köksblandare Strand OZ-1002SE Ozon beröringsfri rostfri
  • Köksblandare Strand OZ-1002SE Ozon beröringsfri rostfri

Strand Beröringsfri Köksblandare OZ-1002SE Ozon

13 445,00 kr

(inkl. moms)

  • En stilren och unik beröringsfri ozonblandare för både kök och badrum.
  • Flödet växlar mellan på/av varje gång sensorns stråle bryts.
  • Desinficerar kranvattnet.
  • Blyfri!
Lagervara - Levereras normalt inom 1-5 arbetsdagar

Strand Beröringsfri Köksblandare OZ-1002SE Ozon rostfritt

På dina livsmedel kan det finnas spår av bakterier, mikrober, bekämpningsmedel och andra kemiska restprodukter när de ska tillagas. En sköljning under Strands unika patenterade ozon­kran avlägsnar dem till 99,9 procent på bara några sekunder. Ozonet blandas i vattnet och ”slår sönder” de skadliga ämnena, tar bort lukter från t.ex. vitlök och andra odörer, samt dödar mikrober och bakterier omedel­bart. Därför behövs heller ingen handsprit. Skölj bara händerna under vattnet! Ozonblandaren har även positiva effekter på huden och används bland annat på skönhetssalonger för att ren­göra hyn vid t.ex. besvär med acne, eksem och svamp.

Material: Satinpolerat rostfritt stål.
Håltagning: 35 mm.
Höjd: 303 mm.
Piputsprång: 160 mm.
Fallhöjd: 163 mm.
Utdragbar: Nej.

I Sverige är vi lyckligt lottade med ett väl utbyggt och säkert dricksvattensystem men i kampen mot bakterier behövs hjälp på vägen. Den finns helt naturligt i form av gasen Ozon. Ozon tillsätts med en teknik som nu kan bli tillgänglig i alla svenska hem och kök. Genom att i tappkranen ”syresätta” vattnet med Ozon skapas en desinficerande och väl dokumenterad effekt att motarbeta och döda mikroorganismer som svamp, bakterier och virus. Ozon är oskadligt för kroppen i produktens användningsområde och vid normalt användande: gasen finns i naturens kretslopp.

Tillverkningen av Ozon sker naturligt utan tillsatser i en liten box som installeras under diskbänken. Blandaren fungerar som en ”vanlig kran”, gasen tillsätts först när man vrider lätt på blandarens munstycke innan man öppnar vattenflödet. Vatten från de patenterade blandarna från Strand Stainless AB blandas sedan med Ozonet på ett par sekunder och ”slår undan” de skadliga ämnena och lämnar en ren desinficerad yta även på köksredskap som blir rena på ett par sekunder.
Ozonblandare är en investering i hälsa, både nu och för framtiden. Våra kunder finns idag inte bara i offentliga miljöer och storkök men också inom vårdboenden. skönhetssalonger, medicinska miljöer och privata bostäder.

Ozonblandare från Strand Stainless AB finns både som beröringsfri sensoraktiverad sköljkran och som manuell blandare med reglerbar spak. Avstängning till ev. diskmaskin säljs separat. Blandaren kräver, förutom vatteninstallation, även elektricitet. All installation ska ske av behörig installatör.

För snabbast leverans och bästa miljöval kan ni hämta era Strand produkter hos Strand.
Strand
J.A Pripps Gata 2
421 32 Västra Frölunda
031-454245
Öppettider: Vardagar 08.00-16.00

PRODUKTBLAD

OZ-1002SE

Datablad

Varumärke
Strand
Artikelnummer
OZ-1002SE
Typ av Blandare
Elektroniska köksblandare
Serie
Ozon
Färg/Material
Rostfritt
Höjd (cm)
30,3
Djup (cm)
16
Diameter i mm
35
Diskmaskinsavst.
Nej
Elektronisk
Ja
Kokfunktion
Nej
Retro & Antik design
Nej
Sprayfunktion
Nej
Utdragbart munstycke
Nej
Vägg/inbyggnad
Nej
Ean
7350025865157
Produktgrupp
Köksblandare
RSK-nummer
8310596
Rek. Pris
13 445 kr

Särskilda referenser

  • ean13 7350025865157