Filter

Pris

2 985,00 kr - 349 905,00 kr

Med ett bubbelbadkar eller massagebadkar kommer ditt annars kanske lite vanliga badrum få ett riktigt lyft och du kan samtidigt få en välbehövlig avslappnande massage. Belöna dig själv med lyx på hemmafronten genom att glida ner i något av våra bekväma bubbel- och massagebadkar efter ett tuffare träningspass eller bara för en härlig spaupplevelse.

Vi har ett noga utvalt sortiment av kvalitetsbadkar som erbjuder dessa lyxiga spafunktioner och som passar i både mindre och större badrum. Du hittar här ett rejält hörnbadkar för det större badrummet och som är perfekt för dig med familj och barn. Men även du som har ett mindre badrum kan här hitta modeller som inte är större än ett vanligt badkar eller ett halvrunt badkar med plats för två. I den här kategorin finner du olika modeller, storlekar och funktioner på våra olika produkter – det är bara ditt badrum som avgör hur mycket njutning du får plats med.

Du som väljer att satsa på ett bubbel/massagebadkar gör definitivt en bra investering på flera plan. Oavsett det blir en mindre modell eller större är det gott för ditt välbefinnande och rent ekonomiskt påverkar en installation av detta slag utan tvivel värdet på din bostad i positiv bemärkelse.

VANLIGA FRÅGOR