Med rätt lådinredning blir det lättare att hålla ordning i köket. Vi erbjuder en smart lådinredning så att du alltid vet var du har dina kökstillbehör. Med rätt sak på rätt plats blir det både roligare och lättare att arbeta i köket. Du hittar inredning kökslådor på Inredningsvaruhuset.

Vårt breda sortiment från kända tillverkare omfattar bestickinsatser i slitstarka och hållbara material. Välj till exempel en besticklåda eller bestickinsats i trä från Ballingslöv så gör du lådan vacker även på insidan. Med en bestickinsats i plast har du en lådinsats som är lätt att torka av och hålla ren. Våra bestickinsatser i plast finns dessutom i flera färger. Du kan välja mellan olika format beroende på vad du ska förvara i lådorna. Du hittar till exempel insatser för både bestick och större kökstillbehör samt lådförvaring av kryddor och burkar.

I ett kök med få skåp men flera lådor i olika höjder, kan du satsa på lådinsatser i olika storlekar så kan du förvara allt från vardagsbesticken till matvaror och burkar i dina lådor. En vanlig Ballingslöv bestickinsats till lådor passar oftast bra i någon av de övre lådorna. Nedanför lägger du slevar, knivar och andra tillbehör. Kryddor kan också förvaras i en speciell lådinsats. I de djupaste och nedersta lådorna använder du förrådsboxen från Ballingslöv för stående förvaring.

FAQ – vanliga frågor

Finns det en lådinsats som gör det lättare att hålla ordning på alla småsaker som enkelt ”försvinner” i lådorna?
Vi har lådinsatser i olika storlekar och material. För de mindre prylarna kan du välja en insats med många små fack. Med många små fack är det mindre risk att småsakerna försvinner, det finns till exempel speciella insatser för kryddburkar och till och med för Nespresso kapsyler.

Vad ska jag tänka på när jag köper lådinredning till köket?
Planera efter det utrymme du har och det som ska förvaras i lådorna, har du många bestick kan det kanske vara värt att satsa på två besticklådor till exempel. Välj också vilka material du vill använda, ska det vara lättstädat i plast eller estetiskt i trä? Inred dina lådor med bestickinsatser för både bestick och redskap och lådinsatser med många fack. Med var sak på sin plats blir matlagningen mycket enklare.

Vilka material erbjuder ni på bestickinsatser?
Vi har bestickinsatser i plast, trä och metall. Vissa insatser har dessutom fack som är klädda med kork.

Vilka tillverkare arbetar ni med för lådinredning?
Vi erbjuder lådinredning från Ballingslöv och Beslag Design.