Filter

Pris

2100 kr - 2190 kr

Färg/Material

Färg/Material

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

0 - 10

Höjd (cm)

0 - 50

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Elpatroner 

Utrusta ditt badrum med en handdukstork driven med en elpatron i snygg design för att skapa ett badrum med hotellyx. Varje modernt badrum borde utrustas med en handdukstork som inte bara ger torra handdukar efter användning, utan även håller dem varma för när du ska ur...

Läs mer om Elpatroner

Visar 1 - 2 av 2 produkter
 • Svedbergs
  2 109 kr Beställningsvara

  Rek. Pris: 2230 kr Är både energibesparande och användarvänlig.

  2 109 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara
 • Macro
  2 185 kr Levereras inom 1 - 2 arbetsveckor

  Med timer och boost Krom och vit 3 års garanti

  2 185 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Levereras inom 1 - 2 arbetsveckor
Visar 1 - 2 av 2 produkter
Elpatroner

Utrusta ditt badrum med en handdukstork driven med en elpatron i snygg design för att skapa ett badrum med hotellyx. Varje modernt badrum borde utrustas med en handdukstork som inte bara ger torra handdukar efter användning, utan även håller dem varma för när du ska ur duschen. Det är en inredningsdetalj som inte bara är njutningsfull upplevelse mässigt utan även ekonomiskt.

En handdukstork med elpatroner hjälper till att värma upp ditt badrum, och den kan i många fall ersätta elementet. Idag erbjuder marknaden mängder av olika designer som gör handdukstorken till en modern och stilren inredningsdetalj i ditt badrum. Fördelen med elpatronerna är att de går på timer vilket sparar el. De har även flera värmeinställningar och överhettningsskydd.

Elpatronerna i den här typen av handdukstork kan ersätta eller komplettera den vattenburna uppvärmningen i handdukstorken.
Med en handdukstorken slipper du blöta handdukar som ligger fuktiga för länge På handdukstorken hänger handdukarna prydligt och finns nära till hands när de ska användas nästa gång.

VANLIGA FRÅGOR