Filter

Pris

420 kr - 12105 kr

Visa fler alternativ

Bredd modulmått

10 - 55

Bredd (cm)

0 - 55

Höjd (cm)

0 - 180

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 N SM Link
  Eico 2378

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  23 495 kr
 • Eico köksfläkt Ceiling Stripe 120 N Link
  Eico 2377

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  26 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W SM Link
  Eico 2505

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W Link
  Eico 2379

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  27 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N SM Link
  Eico 2375

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  20 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N Link
  Eico 2374

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W SM Link
  Eico 2504

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W Link
  Eico 2376

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  24 495 kr
 • Eico Faströr Stål Ø150
  Eico 5657

  Flexibel systemlösning för rörföring

  895 kr
 • Eico Flex 55x218
  Eico 4857

  Flexibel systemlösning för rörföring

  575 kr
 • Eico Böjning 90 Grader 55x218
  Eico 4856

  Flexibel systemlösning för rörföring

  510 kr
 • Eico Rörsammankoppling 55x218
  Eico 4855

  Flexibel systemlösning för rörföring

  267 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Handdukstork 

Om du ska välja en detalj i ditt badrum som både ger känslan av lyx och erbjuder funktionalitet är det definitivt en handdukstork. Du slipper blöta handdukar hädanefter eftersom de torkar mycket snabbare på en handdukstork, och tänk dig känslan av att vira en varm handduk...

Läs mer om Handdukstork

 • Handdukstork - El

  En handdukstork är en snygg och smart investering för badrummet. Den smarta inredningsdetaljen torkar snabbt dina handdukar och ger en lyxig känsla, samtidigt som den hjälper till med uppvärmningen av badrummet. Hos oss hittar du olika typer av handdukstorkar, exempelvis modeller som går på el om det är det alternativ som passar ditt badrum bäst. En av många fördelar med el-handdukstork är att den är enkel att installera.

  En handdukstork som går på el hänger du enkelt upp på väggen och det behövs inga ytterligare installationer. Handdukstorken fungerar utmärkt som hängare och samtidigt värmer den handdukarna. Alla våra modeller av eldrivna handdukstorkar är mycket prisvärda investeringar och håller en hög kvalitet.
  Våra eldrivna handdukstorkar passar i de flesta hem, och kan installeras oavsett vilken uppvärmning du har i övriga bostaden. Det gör valfriheten stor och du kan välja en handdukstork med eldrift som passar perfekt i design och funktionalitet till just ditt badrum. Gör ditt badrum ännu mer personligare med en handdukstork från Inredningsvaruhuset och njut av att alltid torka dig med torra, varma handdukar.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Handdukstork – Vatten

  Ska du sätta in en handdukstork i badrummet? Om du har ett vattenburet värmesystem i bostaden och badrummet har vattenburen värme har du möjlighet att välja en vattenburen handdukstork. Saknar du vattenburen värme kan det ändå finnas möjlighet tack vare uppvärmning med elpatron. Den vattenburna handdukstorken ger badrummet en mycket behaglig värme som sprider sig jämnt över rummet, och det är ett utmärkt val för dig som vill ha lite extra lyx i vardagen.

  En handdukstork som går på vatten är energieffektiv eftersom den värmer både badrum och handdukar med en mycket skön värme. Det är vardagslyx i sin renaste form eftersom du har möjligheten att torka handdukarna snabbt efter användning vilket kommer att hålla dem fräscha och minskar bakterier som kan frodas om handduken blir liggande i fukt en längre tid.
  När du köper en av våra vattendrivna handdukstorkar får du inte bara tork- och uppvärmningsmöjligheterna.

  Du ger dessutom hela badrummet ett lyft tack vare de snygga designer som vi idag erbjuder våra kunder som köper handdukstork. Inredningsvaruhuset har nämligen satsat stort på både kvalitet och design, och för dig som vill ha ett modernt och välinrett badrum är handdukstorken är ett givet inslag.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Elpatroner

  Utrusta ditt badrum med en handdukstork driven med en elpatron i snygg design för att skapa ett badrum med hotellyx. Varje modernt badrum borde utrustas med en handdukstork som inte bara ger torra handdukar efter användning, utan även håller dem varma för när du ska ur duschen. Det är en inredningsdetalj som inte bara är njutningsfull upplevelse mässigt utan även ekonomiskt.

  En handdukstork med elpatroner hjälper till att värma upp ditt badrum, och den kan i många fall ersätta elementet. Idag erbjuder marknaden mängder av olika designer som gör handdukstorken till en modern och stilren inredningsdetalj i ditt badrum. Fördelen med elpatronerna är att de går på timer vilket sparar el. De har även flera värmeinställningar och överhettningsskydd.

  Elpatronerna i den här typen av handdukstork kan ersätta eller komplettera den vattenburna uppvärmningen i handdukstorken.
  Med en handdukstorken slipper du blöta handdukar som ligger fuktiga för länge På handdukstorken hänger handdukarna prydligt och finns nära till hands när de ska användas nästa gång.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör

  Handdukstorkar och tillbehör till badrummet ger helheten en annan harmonisk och stilfull känsla. Med rätt inredning kan du koppla av efter en lång dag, och koppla bort vardagens stress. På morgonen laddar du batterierna och förbereder dig för alla spännande åtaganden. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du alla de tillbehör som behövs för att nyttja badrummets alla ytor och få ett funktionellt utrymme med en värmande handdukstork.
  Snygga, funktionella tillbehör av hög kvalitet till badrummet och även till handdukstorkar hittar du här hos oss på Inredningsvaruhuset.

  Till handdukstorkar har vi tillbehör som elpatroner och ventiler för vattenburna värmesystem. Andra tillbehör som underlättar installationen är väggfästen och monteringssatser. När handdukstorken väl hänger på plats kan du komplettera den med olika typer av hyllor och hängare. Våra tillbehör har hög kvalitet och därför kan du njuta av ditt trivsamma badrum under många år framöver.
  Ett badrum har ofta ett begränsat utrymme, men med smart inredning kan du få det både smidigt, praktiskt och stilrent. Vi hjälper dig att utforma ett badrum som håller en hög funktionalitet men som samtidigt är trevligt att vistas i tack vare detaljer med tilltalande design. Med funktionell handdukstork håller du en trevlig värme i badrummet och handdukarna redo att användas efter duschen.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 345 produkter
Visar 1 - 36 av 345 produkter
Handdukstork

Om du ska välja en detalj i ditt badrum som både ger känslan av lyx och erbjuder funktionalitet är det definitivt en handdukstork. Du slipper blöta handdukar hädanefter eftersom de torkar mycket snabbare på en handdukstork, och tänk dig känslan av att vira en varm handduk runt dig efter badet eller duschen. Det är även en praktisk handdukshängare
Vi har ett brett utbud av handdukstorkar i olika modeller där du kan välja en som passar med din övriga inredning och som sätter din personliga prägel på badrummet.

Inredningsvaruhuset har handdukstorkar som passar både det stora och det lilla badrummet, den klassiska inredningen och den moderna. Vi har handdukstorkar för många handdukar och mindre modeller för ett fåtal. Du hittar olika färger så som den klassiska rostfria, svarta eller vita i både blanka och matta utföranden. Det finns fasta och svängbara, och vi har olika typer av uppvärmningar som vattenburna, anslutna till elpatron eller slutna radiatorsystem. Här finns en handdukshängare med funktioner som passar alla slags badrum, oavsett om du vill skapa en strikt supermodern miljö eller en romantisk oas.

VANLIGA FRÅGOR