Filter

Pris

0 kr - 23415 kr

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

20 - 35

Höjd (cm)

10 - 100

Nyheter

Information

F A Q

Badkarsblandare 

Det är de små detaljerna som badkarsblandare som gör de stora skillnaderna, oavsett om du renoverar hela badrummet eller vill ge helheten ett lyft genom små förändringar hittar du tidsenliga blandare hos oss. Våra badkarsblandare håller en hög kvalité och du hittar slimmade...

Läs mer om Badkarsblandare

Per sida
Visar 1 - 36 av 401 produkter
Visar 1 - 36 av 401 produkter
Badkarsblandare

Det är de små detaljerna som badkarsblandare som gör de stora skillnaderna, oavsett om du renoverar hela badrummet eller vill ge helheten ett lyft genom små förändringar hittar du tidsenliga blandare hos oss. Våra badkarsblandare håller en hög kvalité och du hittar slimmade designer som passar i en stilren skandinavisk inredning eller fyrkantiga modeller för ultramodern touch. Ett byte av badkarsblandare kan vara lönsamt i längden för både miljön och plånboken eftersom de nya modellerna har ett smartare vattenflöde.

När du väljer en av våra badkarsblandare får du inte bara snygg design och hög kvalitét. De kommer även i en rad olika material som rostfritt stål eller trendig mässing. Många av våra blandare är utrustade med moderna vattenbesparande funktioner som är vänliga både mot ekonomin och miljön. Att köpa din badkarsblandare hos oss på Inredningsvaruhuset ligger med andra ord helt rätt i tiden – både med hänsyn till inredningstrender och miljötänk.

VANLIGA FRÅGOR