Filter

Pris

0 kr - 63000 kr

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

0 - 40

Höjd (cm)

0 - 185

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Édith Rock
  Eico 2247

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  16 925 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 W Link
  Eico 5601

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 N Link
  Eico 5600

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina W Link
  Eico 5603

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina N Link
  Eico 5602

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Luna Aluminum Link
  Eico 4735

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Fjärrkontroll N 2317
  Eico 2317

  Passar: EicoE19, EicoE20, EicoE21, Luna, T-Shape Star

  1 195 kr
 • Eico Standard Kolfilter 2226
  Eico 2226

  Passar till Luna

  825 kr
 • Eico Köksfläkt Luna W Link
  Eico 4591

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Luna N
  Eico 4590

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr

Information

F A Q

Badrumsblandare 

Om du ska byta eller köpa ny badrumsblandare hittar du ett stort sortiment hos oss på Inredningsvaruhuset. Här finns allt från tvättställsblandare, duschblandare och badkarsblandare med olika utseende och funktioner för att du ska kunna hitta rätt modell till ditt...

Läs mer om Badrumsblandare

 • Badkarsblandare

  Det är de små detaljerna som badkarsblandare som gör de stora skillnaderna, oavsett om du renoverar hela badrummet eller vill ge helheten ett lyft genom små förändringar hittar du tidsenliga blandare hos oss. Våra badkarsblandare håller en hög kvalité och du hittar slimmade designer som passar i en stilren skandinavisk inredning eller fyrkantiga modeller för ultramodern touch. Ett byte av badkarsblandare kan vara lönsamt i längden för både miljön och plånboken eftersom de nya modellerna har ett smartare vattenflöde.

  När du väljer en av våra badkarsblandare får du inte bara snygg design och hög kvalitét. De kommer även i en rad olika material som rostfritt stål eller trendig mässing. Många av våra blandare är utrustade med moderna vattenbesparande funktioner som är vänliga både mot ekonomin och miljön. Att köpa din badkarsblandare hos oss på Inredningsvaruhuset ligger med andra ord helt rätt i tiden – både med hänsyn till inredningstrender och miljötänk.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tvättställsblandare

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du tvättställsblandare från de bästa tillverkarna på marknaden. Vi har tagit fram ett sortiment av bästa design och kvalitet för att du ska finna något som passar i just ditt badrum.
  Tvättställsblandaren är en viktig detalj eftersom det sätter en viss prägel på ditt badrum. Vi har modeller för alla smaker och behov, och oavsett om du vill ha en modern minimalistisk stil eller en mer klassisk form på din tvättställsblandare så hittar du vad du söker här hos oss. Välj en tunn tvättställsblandare med slimmade konturer eller en större med rundade antika former. Matcha gärna din design med material som stämmer som till exempel mässing för en antikare look i ett rustikt badrum eller borstat krom för en ultramodern touch. För en komplett helhet säljer vi även duschblandare och badkarsblandare som du med fördel kan kombinera med designen av ditt badrum, se vårt övriga sortiment för att hitta detaljerna som sätter pricken över i:et.
  Att byta tvättställsblandare i badrummet eller tvättstugan ger inte bara en förhöjning av utseende och känsla, det sparar dessutom både ekonomiska och miljömässiga resurser då nya blandare är utformade för att vara mer sparsamma med vattenflödet.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschblandare

  Ett byte av duschblandare kan förändra hela upplevelsen av badrummet och ge en modern och lyxig känsla. Samtidigt sänker du även dina energikostnader när du byter ut din gamla duschblandare mot en ny, miljöanpassad. Hos oss på Inredningsvaruhuset är utbudet stort och det finns blandare för alla badrum, där du kan hitta en energisnål och vattensparande duschblandare med exceptionell design.

  Vi erbjuder snygga duschblandare med hög funktionalitet och framförallt av hög kvalitet. Söker du en- eller tvågreppsfattning, modern eller klassisk design, monterad med rördragning eller inbyggd? Vill du få till ett stilrent badrum välj en inbyggd duschblandare. Vill du däremot förstärka din rustika lantliga inredning är en modell av det antika tvågreppsfattning ett perfekt val.

  Hos oss hittar du ett komplett sortiment så att kan du mixa och matcha din nya duschblandare med andra inredningsdetaljer som exempelvis en tvättställsblandare. Alla detaljer bildar tillsammans en helhet som gör att du kan njuta av ditt nya badrum, oavsett om du har gjort en helrenovering eller bara bytt ut enstaka detaljer.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 2812 produkter
Visar 1 - 36 av 2812 produkter
Badrumsblandare

Om du ska byta eller köpa ny badrumsblandare hittar du ett stort sortiment hos oss på Inredningsvaruhuset. Här finns allt från tvättställsblandare, duschblandare och badkarsblandare med olika utseende och funktioner för att du ska kunna hitta rätt modell till ditt badrum.

När du letar efter en tvättställsblandare som kan underlätta i vardagen finns det flera olika funktioner att välja mellan. Bland annat hittar du en tvättställsblandare med tillhörande bottenventil i vårt sortiment. Med hjälp av ventilen kan du stänga så att handfatet fylls med vatten. Bottenventil är praktiskt att ha som skydd om du skulle tappa ett mindre föremål i handfaten. Hos oss kan du välja funktioner som bland annat push-down-ventil, lyftventil eller push-open-ventil.

I vårt utbud hittar du allt från supermoderna slimmade modeller till 70-talets retroblandare. Är du mer ute efter ett romantiskt badrum à la sekelskiftet hittar du tvågreppsblandare i mjuka linjer. Våra badrumsblandare kommer från kända varumärken i högsta kvalitet som är lätta att rengöra och ta hand om. I vårt sortiment finns både badkarsblandare och tvättställsblandare för väggmontering för dig som vill göra det enkelt för dig med städning. Här finns sensorstyrda för att du ska slippa kladda ner handtagen med lödder och rakskum eller varför inte en inbyggd modell för en stilren modern inredning.

VANLIGA FRÅGOR