Filter

Pris

90 kr - 5 205 kr

Show/hide more options

Mått

1875 - 1950

Färg/Material

Bredd (cm)

0 - 65

Höjd (cm)

0 - 200

Det perfekta badrummet ska inte bara vara vackert och elegant, det ska också vara praktiskt och funktionellt. Till det behöver du bra tillbehör. Att bygga eller renovera ett badrum är ett enormt projekt där det krävs planering och tid från din sida. Det är inte bara kakel och klinkers som ska väljas utan även handfat, toalettstol och vilken typ av dusch eller badkar du ska ha. Det gäller också att besluta om armaturer, blandare och andra tillbehör som behövs för ett komplett badrum.
Det som utmärker ett elegant och praktiskt badrum är ofta tillbehören, har du byggt en riktigt minimalistiskt elegant duschvägg kan det kännas svårt att belamra den med hyllor och handdukshängare. Men tillbehör som toalettrulleshållare, krokar, handukstorkar och lådinredningar gör att utrymmena är snyggt inredda samtidigt som funktionalitet prioriteras. Tillbehören ger badrummet en helt annan känsla samtidigt som du kan få den stil på ditt badrum som du vill ha.

En takdusch är ett tillägg som är värt att lägga extra pengar på för att optimera din vanliga dusch. Det är också nödvändigt att investera hyllor som passar in i badrummets övriga design, där du kan förvara tvål, schampo och andra nödvändigheter. Vi har tillbehören av högsta kvalitet och med lyxig design för din dusch och ditt badrum.

VANLIGA FRÅGOR