Filter

Pris

2 565 kr - 14 400 kr

Show/hide more options

Mått

65 - 200

Bredd (cm)

60 - 175

Höjd (cm)

140 - 230

Vikt (kg)

15 - 60

För dig som har ett stort badrum är en duschvägg en riktigt lyxig och elegant lösning. Duschväggar går att montera på olika sätt för att passa i olika typer av badrum. Har du ett stort badrum kan du bygga en walk-in dusch genom att montera en duschvägg utmed badrummets långsida. Det här blir en mycket elegant och luftig dusch med stora raka glasytor. Vi har walk-in duschväggar tillverkade av 8 mm briljantglas med en längd på upp till två meter. En sådan dusch inbjuder till duschar för två. Har badrummet tidigare haft badkar och avloppet är placerat långt ifrån hörnet är det här en perfekt lösning.
Är ditt badrum långsmalt kan du med hjälp av en duschvägg bygga en duschnisch längst in i badrummet. Du kan bygga duschväggen mot en vägg och antingen ha den öppen i andra ändan eller installera en dörr om du vill ha ett mer slutet duschutrymme.

Ytterligare ett sätt att använda en duschvägg är att montera den vinkelrätt ut från en vägg, som en skärmvägg. Vi har både raka och runda skärmväggar som går att montera fast eller som går att fälla in mot väggen efter att du använt duschen.

Oavsett hur ditt badrum ser ut har vi duschväggar som kommer att pryda sin plats, tillverkade av tjockt briljantglas med eleganta metalldetaljer. De kommer att ge ditt badrum en elegant modern design.

VANLIGA FRÅGOR