Filter

Pris

2 100 kr - 25 200 kr

Show/hide more options

Typ av Dusch

Mått

70 - 105

Höjd (cm)

185 - 225

Glastjocklek

Ska du renovera och sätta in en duschkabin? Hos oss på Inredningsvaruhuset finns duschkabiner som passar alla typer av badrum, både stora som små. Duschkabiner förhindrar att vattnet stänker och på så sätt gör övrigt utrymme i badrummet blött. Detta kan förekomma med en duschvägg och har du ett stort badrum är det inte något problem. Men i badrum med liten yta är det viktigt att kunna använda all golvyta utan att behöva bli blöt om fötterna. En duschkabin sluter tätt och utan att vattnet hamnar på golvet.
Ytterligare fördelar med duschkabiner är att de går bra att använda i badrum som inte har bra tätskikt. I ett gammalt hus kanske det saknas tätskikt i väggarna, då är en duschkabin ditt bästa val eftersom kabinen förhindrar stänk. Saknar ditt badrum även tätskikt i golv går det ändå bra att installera dusch om du väljer en duschkabin med kar. Lutar du golvet i ditt badrum åt fel håll slipper du dessutom vatten på golvet om du sätter in en duschkabin med kar.

Duschkabiner är inte bara praktiska och är en läcker inredningsdetalj. Till exempel våra kabiner från Macro är otroligt snygga med stora ytor i härligt tjockt glas och med beslag i krom, svart krom eller guld. Duschkabinerna med kar är tillverkade av vacker och stadig gjutmarmor och med dolt avlopp.

VANLIGA FRÅGOR