Filter

En snygg duschhörna är något som du kan få plats med i de allra flesta normalstora badrum. I vårt utbud hittar du duschhörnor som är praktiska och snygga med stora glasytor av briljantglas, klart glas eller frostat glas beroende på vilken stil du vill ha. De kommer även med eleganta beslag. Oavsett om du har ett litet eller stort badrum hittar du storlekar som passar de allra flesta badrum. Duschhörnor finns som raka, rundade och även som duschhörnor som inte behöver ett hörn utan som kan monteras mot en rak vägg. En duschhörna skyddar otroligt bra mot stänk och våra skyddar extra bra tack vare ett mycket elegant och mycket finurligt utformat dörrhandtag.
Duschhörnorna finns i flera olika modeller exempelvis runda, raka, U-formade, raka med vikbara dörrar, rundade avlånga som passar utmärkt på en plats där ett badkar tidigare stått. Hos oss hittar du duschhörnor som har mycket kompakta mått för att passa de allra minsta badrummen, men även hörnor med större mått för dig som har ett stort badrum.

Har ditt badrum tätskikt i golv och väggar samt en golvbrunn på ett lämpligt ställe har du alla förutsättningar för en duschhörna. Våra duschhörnor från Micro är inte bara praktiska utan också en snygg inredningsdetalj i ditt badrum.

VANLIGA FRÅGOR