Filter

Pris

3 585 kr - 12 300 kr

Show/hide more options

Mått

65 - 95

Bredd (cm)

60 - 200

Höjd (cm)

140 - 205

Vikt (kg)

0 - 30

Om du vill skräddarsy din dusch för att få den som du vill ha den är duschdörrar rätt val. Har du ett långsmalt badrum kan du med hjälp av måttbeställda duschdörrar bygga en härligt rymlig duschnisch längst in i badrummet, med sittplatser och kanske med två duschar.
Duschdörrar finns i storlek från 40 cm upp till över två meter. Med hjälp av duschdörrar kan du få ett mycket vackert och funktionellt badrum där du antingen kan ta till vara en nisch eller bygga en dusch mitt på en lång vägg. Duschdörrar ger dig oanade möjligheter att skapa det perfekta badrummet för en plats att hämta andan.

Våra duschdörrar har smarta lyftande gångjärn som gör att du kan montera dörrarna nära golvet och de kan också utrustas med släplister, beslagen är elegant utformade och dörrarna är tillverkade av tjockt härligt glas. Vad gäller glas kan du välja mellan klarglas, ice, cristal guard, screen samt briljant och briljant ice. Metallbeslagen finns i krom, guld och svartkrom. Duschdörrar skänker stora, nästan fritt svävande glasytor till ditt badrum vilket ger rymd.

En fördel med duschdörrar jämfört med exempelvis duschkabiner är att om du bygger en nischdusch med hjälp av duschdörrar får du tre av väggarna gratis och effekten av stora glasytor mot vackra kaklade väggar skänker skönhet till ett badrum.

VANLIGA FRÅGOR