Filter

No products here

Ursäkta olägenheten.

Vill du förvandla ett vanligt badrum till ett rum för njutning, ett rum där du förutom att kunna duscha även kan uppleva känslan av att vara på ett lyxigt spa? Då bör du ta dig en titt på våra ångduschar och ångbastus.
En ångdusch har samma funktioner som en vanlig dusch men de har en så kallad takdusch som ger dig en känsla av ett tropiskt regn. Den har en ånggenerator som fyller duschkabinen med härlig djuprengörande ånga och massagemunstycken som masserar din rygg medan du duschar.

En kombinerad ångdusch och ångbastu behöver inte ta upp mycket mer plats i ditt badrum än en vanlig duschkabin. Till skillnad från en vanlig duschkabin är den utrustad med takdusch, stämningsfull belysning, radio, högtalare och bekväma sittplatser. En ultimat avkoppling efter en stressad dag eller ett tufft träningspass

De modeller vi på Inredningsvaruhuset har av ångbastus som är lite större är utrustade med sittplatser. Men du får även med inbyggda massagemunstycken, massagebadkar, ånggenerator, takdusch, belysning, högtalare och det mesta du kan önska dig för maximal njutning av ett eget spa.

VANLIGA FRÅGOR