Filter

Pris

285 kr - 50205 kr

Mått

65 - 1950

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

0 - 125

Höjd (cm)

0 - 225

Vikt (kg)

0 - 105

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Luna N
  Eico 4590

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Duschdörrar & Duschväggar 

Vill du undvika vatten på golvet i ditt badrum måste du avskilja duschen från resten av badrummet och då är det bästa valet antingen en duschdörr eller duschvägg för att få en snygg och praktisk lösning. Fördelarna med duschdörrar eller en duschvägg jämfört med ett draperi...

Läs mer om Duschdörrar & Duschväggar

 • Duschkabin

  Ska du renovera och sätta in en duschkabin? Hos oss på Inredningsvaruhuset finns duschkabiner som passar alla typer av badrum, både stora som små. Duschkabiner förhindrar att vattnet stänker och på så sätt gör övrigt utrymme i badrummet blött. Detta kan förekomma med en duschvägg och har du ett stort badrum är det inte något problem. Men i badrum med liten yta är det viktigt att kunna använda all golvyta utan att behöva bli blöt om fötterna. En duschkabin sluter tätt och utan att vattnet hamnar på golvet.
  Ytterligare fördelar med duschkabiner är att de går bra att använda i badrum som inte har bra tätskikt. I ett gammalt hus kanske det saknas tätskikt i väggarna, då är en duschkabin ditt bästa val eftersom kabinen förhindrar stänk. Saknar ditt badrum även tätskikt i golv går det ändå bra att installera dusch om du väljer en duschkabin med kar. Lutar du golvet i ditt badrum åt fel håll slipper du dessutom vatten på golvet om du sätter in en duschkabin med kar.

  Duschkabiner är inte bara praktiska och är en läcker inredningsdetalj. Till exempel våra kabiner från Macro är otroligt snygga med stora ytor i härligt tjockt glas och med beslag i krom, svart krom eller guld. Duschkabinerna med kar är tillverkade av vacker och stadig gjutmarmor och med dolt avlopp.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschhörna

  En snygg duschhörna är något som du kan få plats med i de allra flesta normalstora badrum. I vårt utbud hittar du duschhörnor som är praktiska och snygga med stora glasytor av briljantglas, klart glas eller frostat glas beroende på vilken stil du vill ha. De kommer även med eleganta beslag. Oavsett om du har ett litet eller stort badrum hittar du storlekar som passar de allra flesta badrum. Duschhörnor finns som raka, rundade och även som duschhörnor som inte behöver ett hörn utan som kan monteras mot en rak vägg. En duschhörna skyddar otroligt bra mot stänk och våra skyddar extra bra tack vare ett mycket elegant och mycket finurligt utformat dörrhandtag.
  Duschhörnorna finns i flera olika modeller exempelvis runda, raka, U-formade, raka med vikbara dörrar, rundade avlånga som passar utmärkt på en plats där ett badkar tidigare stått. Hos oss hittar du duschhörnor som har mycket kompakta mått för att passa de allra minsta badrummen, men även hörnor med större mått för dig som har ett stort badrum.

  Har ditt badrum tätskikt i golv och väggar samt en golvbrunn på ett lämpligt ställe har du alla förutsättningar för en duschhörna. Våra duschhörnor från Micro är inte bara praktiska utan också en snygg inredningsdetalj i ditt badrum.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschvägg

  För dig som har ett stort badrum är en duschvägg en riktigt lyxig och elegant lösning. Duschväggar går att montera på olika sätt för att passa i olika typer av badrum. Har du ett stort badrum kan du bygga en walk-in dusch genom att montera en duschvägg utmed badrummets långsida. Det här blir en mycket elegant och luftig dusch med stora raka glasytor. Vi har walk-in duschväggar tillverkade av 8 mm briljantglas med en längd på upp till två meter. En sådan dusch inbjuder till duschar för två. Har badrummet tidigare haft badkar och avloppet är placerat långt ifrån hörnet är det här en perfekt lösning.
  Är ditt badrum långsmalt kan du med hjälp av en duschvägg bygga en duschnisch längst in i badrummet. Du kan bygga duschväggen mot en vägg och antingen ha den öppen i andra ändan eller installera en dörr om du vill ha ett mer slutet duschutrymme.

  Ytterligare ett sätt att använda en duschvägg är att montera den vinkelrätt ut från en vägg, som en skärmvägg. Vi har både raka och runda skärmväggar som går att montera fast eller som går att fälla in mot väggen efter att du använt duschen.

  Oavsett hur ditt badrum ser ut har vi duschväggar som kommer att pryda sin plats, tillverkade av tjockt briljantglas med eleganta metalldetaljer. De kommer att ge ditt badrum en elegant modern design.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschkabin med badkar

  En duschkabin med badkar är en perfekt kombination för dig som både vill ha dusch och badkar men ändå ha en stilren design i badrummet. Du slipper duschdraperier som behöver rengöras men får ändå ett bra skydd när du duschar. Det ger även mer ånga om du tar ett skumbad med stängda dörrar.
  Har du ett badrum med ett badkar kan du komplettera ditt befintliga badkar med en badkarsvägg. Det här är en mycket snyggare lösning än ett duschdraperi, och det ger hela badrummet ett lyft. Våra badkarsväggar är tillverkade av tjockt briljantglas och finns i både en fast variant och en praktisk vikbar variant som du enkelt viker undan när det är dags för dig att koppla av i badkaret.

  Duschkabiner med badkar består av ett badkar med en helt täckt duschkabin som ger en verkligt ombonad miljö oavsett om du vill duscha eller bada. En duschkabin med badkar är ofta utrustad med tropisk regndusch och med massagemunstycken för ryggen. Det är inte bara duschkabinens funktionalitet som är imponerande utan även designen, det är en snygg inredningsdetalj i ditt badrum som ger en mer exklusiv känsla.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Ångdusch & ångbastu

  Vill du förvandla ett vanligt badrum till ett rum för njutning, ett rum där du förutom att kunna duscha även kan uppleva känslan av att vara på ett lyxigt spa? Då bör du ta dig en titt på våra ångduschar och ångbastus.
  En ångdusch har samma funktioner som en vanlig dusch men de har en så kallad takdusch som ger dig en känsla av ett tropiskt regn. Den har en ånggenerator som fyller duschkabinen med härlig djuprengörande ånga och massagemunstycken som masserar din rygg medan du duschar.

  En kombinerad ångdusch och ångbastu behöver inte ta upp mycket mer plats i ditt badrum än en vanlig duschkabin. Till skillnad från en vanlig duschkabin är den utrustad med takdusch, stämningsfull belysning, radio, högtalare och bekväma sittplatser. En ultimat avkoppling efter en stressad dag eller ett tufft träningspass

  De modeller vi på Inredningsvaruhuset har av ångbastus som är lite större är utrustade med sittplatser. Men du får även med inbyggda massagemunstycken, massagebadkar, ånggenerator, takdusch, belysning, högtalare och det mesta du kan önska dig för maximal njutning av ett eget spa.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschdörrar

  Om du vill skräddarsy din dusch för att få den som du vill ha den är duschdörrar rätt val. Har du ett långsmalt badrum kan du med hjälp av måttbeställda duschdörrar bygga en härligt rymlig duschnisch längst in i badrummet, med sittplatser och kanske med två duschar.
  Duschdörrar finns i storlek från 40 cm upp till över två meter. Med hjälp av duschdörrar kan du få ett mycket vackert och funktionellt badrum där du antingen kan ta till vara en nisch eller bygga en dusch mitt på en lång vägg. Duschdörrar ger dig oanade möjligheter att skapa det perfekta badrummet för en plats att hämta andan.

  Våra duschdörrar har smarta lyftande gångjärn som gör att du kan montera dörrarna nära golvet och de kan också utrustas med släplister, beslagen är elegant utformade och dörrarna är tillverkade av tjockt härligt glas. Vad gäller glas kan du välja mellan klarglas, ice, cristal guard, screen samt briljant och briljant ice. Metallbeslagen finns i krom, guld och svartkrom. Duschdörrar skänker stora, nästan fritt svävande glasytor till ditt badrum vilket ger rymd.

  En fördel med duschdörrar jämfört med exempelvis duschkabiner är att om du bygger en nischdusch med hjälp av duschdörrar får du tre av väggarna gratis och effekten av stora glasytor mot vackra kaklade väggar skänker skönhet till ett badrum.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör Duschdörrar & Duschväggar

  Det perfekta badrummet ska inte bara vara vackert och elegant, det ska också vara praktiskt och funktionellt. Till det behöver du bra tillbehör. Att bygga eller renovera ett badrum är ett enormt projekt där det krävs planering och tid från din sida. Det är inte bara kakel och klinkers som ska väljas utan även handfat, toalettstol och vilken typ av dusch eller badkar du ska ha. Det gäller också att besluta om armaturer, blandare och andra tillbehör som behövs för ett komplett badrum.
  Det som utmärker ett elegant och praktiskt badrum är ofta tillbehören, har du byggt en riktigt minimalistiskt elegant duschvägg kan det kännas svårt att belamra den med hyllor och handdukshängare. Men tillbehör som toalettrulleshållare, krokar, handukstorkar och lådinredningar gör att utrymmena är snyggt inredda samtidigt som funktionalitet prioriteras. Tillbehören ger badrummet en helt annan känsla samtidigt som du kan få den stil på ditt badrum som du vill ha.

  En takdusch är ett tillägg som är värt att lägga extra pengar på för att optimera din vanliga dusch. Det är också nödvändigt att investera hyllor som passar in i badrummets övriga design, där du kan förvara tvål, schampo och andra nödvändigheter. Vi har tillbehören av högsta kvalitet och med lyxig design för din dusch och ditt badrum.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 1089 produkter
Visar 1 - 36 av 1089 produkter
Duschdörrar & Duschväggar

Vill du undvika vatten på golvet i ditt badrum måste du avskilja duschen från resten av badrummet och då är det bästa valet antingen en duschdörr eller duschvägg för att få en snygg och praktisk lösning. Fördelarna med duschdörrar eller en duschvägg jämfört med ett draperi är att de stilrenare än ett duschdraperi. Duschdörrar eller duschväggar blir en elegant inredningsdetalj, och de är praktiska. Duschdörrar och duschväggar håller sig dessutom fräscha och rena medan duschdraperier ganska snabbt blir ofräscha.

Vi har duschdörrar och duschväggar för alla typer av badrum. Hos oss hittar du enkla raka duschväggar som är lämpliga om du vill skärma av ett hörn i badrummet. I utbudet finner du även runda duschväggar som ännu effektivare förhindrar vatten från duschen att stänka ut i övriga badrummet. I vårt utbud finns även duschdörrar för dig som helt vill försluta duschen.

Våra duschdörrar och duschväggar från Macro går att få i många olika typer av glas till exempel klarglas, frostat glas och tonat glas beroende på vilken stil du vill ha i ditt badrum. De finns i olika höjder och anpassat för både duschar och badkar, för dig som vill kunna ta dig ett varmt bad efter en stressig dag.

VANLIGA FRÅGOR