Filter

Pris

240 kr - 50205 kr

Mått

65 - 1950

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

0 - 125

Höjd (cm)

0 - 225

Placering

Form

Glastjocklek

Vikt (kg)

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Duschdörrar & Duschväggar 

Vill du undvika vatten på golvet i ditt badrum måste du avskilja duschen från resten av badrummet och då är det bästa valet antingen en duschdörr eller duschvägg för att få en snygg och praktisk lösning. Fördelarna med duschdörrar eller en duschvägg jämfört med ett draperi...

Läs mer om Duschdörrar & Duschväggar

Per sida
Visar 1 - 36 av 1089 produkter
Visar 1 - 36 av 1089 produkter
Duschdörrar & Duschväggar

Vill du undvika vatten på golvet i ditt badrum måste du avskilja duschen från resten av badrummet och då är det bästa valet antingen en duschdörr eller duschvägg för att få en snygg och praktisk lösning. Fördelarna med duschdörrar eller en duschvägg jämfört med ett draperi är att de stilrenare än ett duschdraperi. Duschdörrar eller duschväggar blir en elegant inredningsdetalj, och de är praktiska. Duschdörrar och duschväggar håller sig dessutom fräscha och rena medan duschdraperier ganska snabbt blir ofräscha.

Vi har duschdörrar och duschväggar för alla typer av badrum. Hos oss hittar du enkla raka duschväggar som är lämpliga om du vill skärma av ett hörn i badrummet. I utbudet finner du även runda duschväggar som ännu effektivare förhindrar vatten från duschen att stänka ut i övriga badrummet. I vårt utbud finns även duschdörrar för dig som helt vill försluta duschen.

Våra duschdörrar och duschväggar från Macro går att få i många olika typer av glas till exempel klarglas, frostat glas och tonat glas beroende på vilken stil du vill ha i ditt badrum. De finns i olika höjder och anpassat för både duschar och badkar, för dig som vill kunna ta dig ett varmt bad efter en stressig dag.

VANLIGA FRÅGOR