Filter

Pris

240 kr - 77235 kr

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

155 - 205

Höjd (cm)

55 - 75

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Badkar & Bubbelpool 

Letar du efter något speciellt som kan ge dig en lyxkänsla i ditt badrum. Några av de mest avkopplande produkterna vi kan erbjuda dig är våra badkar och de olika modeller av bubbelpooler som finns i sortimentet. Sjunk ner i ett varmt bad efter jobbet, och kliv sedan upp med...

Läs mer om Badkar & Bubbelpool

 • Fristående badkar

  Att satsa på ett fristående badkar är ett hett tips för dig som vill skapa en lite extra lyxig känsla i badrummet och som har platsen för det. Har du en relativt stor golvyta gör sig fristående badkar utmärkt, då de inte bara är stilfulla utan även ger möjlighet att dekorera badrummet på ett mer personligt sätt. Den senaste tiden har fristående badkar blivit inredningssymbol då de på ett tydligt sätt markerar stilen på badrummet.

  I vårt sortiment kan du hitta allt från ovala djupa badkar i modern design till stilrena fyrkantiga modeller. Med fristående badkar blir badrumsinredningen mycket roligare eftersom de finns att hitta i olika toner, material och former. Välj design, material och form med omsorg och se sedan till att badrummets inredningsdetaljer kombineras på rätt sätt med det fristående badkaret för att få ett badrum som du kan koppla av i. Badrummets golv och väggar kan gärna matchas i en stil som förhöjer badkarets modell – gör det till en unik inredningsdetalj med rätt blandare och tillbehör.

  Hos oss hittar du modeller från flera varumärken så som till exempel den ledande nordiska tillverkaren Svedbergs eller Axorlinjen från tyska Hansgrohe. Tveka inte att höra av dig till oss vid funderingar kring någon av våra produkter.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tassbadkar

  Ska du göra om i ditt badrum och alltid varit sugen på ett tassbadkar? Ett badkar är definitivt ett inslag som i allra högsta grad påverkar rummet som helhet och är en trendig inredningsdetalj. Här kan du skapa din personliga och unika stil i badrummet genom att välja ett tassbadkar.
  Ett tassbadkar ser till att på bästa möjliga sätt ge badrummet en personlig och väldigt stilfull touch oavsett om det är fristående eller fastmonterat. Här kan du både skapa en romantisk stämning eller en rustik lantlig atmosfär. Vill du skapa en genuin känsla i ditt badrum rekommenderar vi dig att ta en närmare titt bland våra tassbadkar från både stora och mindre leverantörer.
  Tassarna är ställbara vilket gör att badkaret, oavsett form eller modell, kan justeras och ställas säkert på golvets yta. De står dessutom stadigt även på golvytor som inte är helt jämna. En annan fördel med just tassbadkar är den möjlighet som ges till att kombinera stilar på en och samma gång. Ett modernt badkar kan utan problem mixas med stilfulla tassar i en mer gammaldags stil, vilket ger ett otroligt snyggt slutresultat.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Hörnbadkar

  Vill du ha ett större badkar och utnyttja badrummets ganska svårmöblerade hörnyta på ett effektivt sätt är ett hörnbadkar ett perfekt val. Bland vårt sortiment hittar du olika typer av former och modeller att matcha till badrummets dimensioner och övriga design. Hörnbadkar är ett fiffigt kar som gör att du kan utnyttja den allra svåraste ytan i ett badrum och få ett rejält kar att bada i.
  Oavsett storlek bör du dock vara noga med att ha exakta mått på ditt badrum innan du väljer badkar från oss. Tack vare designen kommer du inte uppleva att det tar stor plats utan ger en mjuk övergång till övrig inredning. Ett hörnbadkar är för dig som vill ha mer plats, perfekt för familjen eller paret som vill kunna unna sig långa lyxiga bad. Om du renoverar mät alltid när allt är färdig kaklat för att få rätt mått.
  Är du sugen på att ge en härlig SPA-känsla till ditt badrum då är ett hörnbadkar det självklara valet. I vårt sortiment kan du även hitta hörnbadkar med bubbel -eller massagefunktion – se närmare bland våra produkter för att hitta just din favorit.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Sittbadkar

  Om du har ett litet badrum med små golvytor, men ändå föredrar ett klassiskt bad, är våra sittbadkar ett utmärkt alternativ. De får plats på en liten yta och kan smidigt placeras i badrum som normalt sett inte har utrymme för ett vanligt badkar. Detta är perfekt för dig som längtar efter att njuta av ett varmt bad men som har ett badrum med begränsningar.
  Våra sittbadkar ger dig en härlig och bekväm badupplevelse och fungerar på precis samma sätt som ett större badkar. Faktum är att ett sittbadkar är mer miljövänligt än det vanliga karet eftersom en mindre mängd vatten krävs för att fylla upp det. Priset är dessutom betydligt lägre, vilket passar dig som kanske har en låg budget för din renovering men ändå inte vill tumma på bekvämligheten.
  Storleken på ett sittbadkar spelar en avgörande roll när det kommer till inredning av ett badrum. Då de inte tar upp samma stora golvyta som ett klassiskt badkar får du mer rymd i badrummet och det kommer att upplevas som större. Det kan innebära att ett extra skåp får plats.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Bubbelbadkar & massagebadkar

  Med ett bubbelbadkar eller massagebadkar kommer ditt annars kanske lite vanliga badrum få ett riktigt lyft och du kan samtidigt få en välbehövlig avslappnande massage. Belöna dig själv med lyx på hemmafronten genom att glida ner i något av våra bekväma bubbel- och massagebadkar efter ett tuffare träningspass eller bara för en härlig spaupplevelse.
  Vi har ett noga utvalt sortiment av kvalitetsbadkar som erbjuder dessa lyxiga spafunktioner och som passar i både mindre och större badrum. Du hittar här ett rejält hörnbadkar för det större badrummet och som är perfekt för dig med familj och barn. Men även du som har ett mindre badrum kan här hitta modeller som inte är större än ett vanligt badkar eller ett halvrunt badkar med plats för två. I den här kategorin finner du olika modeller, storlekar och funktioner på våra olika produkter – det är bara ditt badrum som avgör hur mycket njutning du får plats med.
  Du som väljer att satsa på ett bubbel/massagebadkar gör definitivt en bra investering på flera plan. Oavsett det blir en mindre modell eller större är det gott för ditt välbefinnande och rent ekonomiskt påverkar en installation av detta slag utan tvivel värdet på din bostad i positiv bemärkelse.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Inbyggnadsbadkar

  För dig som vill bygga in dit badkar i kakel, klinker eller annat material som lämpar sig bra i våtutrymmen bör satsa på ett inbyggnadsbadkar. Detta ger en mycket exklusiv hotellkänsla och du kan välja själv hur design och storlek ska anpassas till just ditt badrum. Kanske vill du ha ett enormt badkar där hela familjen får plats eller ett mindre om det endast är till för dig, oavsett vilka preferenser du har finns det garanterat något som passar dig från vårt utbud. Vi har inbyggnadsbadkar som är moderna och stilrena som gör att ditt badrum kan få ett helt nytt, exklusivt intryck.
  Det finns många modeller att välja mellan när det kommer till inbyggningsbara badkar. I vårt utbud hittar du enkla varianter men också badkar med extra härliga funktioner så som bubbel- och massage. Måtten och storlekarna varierar också vilket gör att du har alla möjligheter att hitta ett kar som lämpar sig bäst till ditt badrums utformning. I vårt utbud hittar du även modeller för inbyggnad med avsmalnande botten för att minska vattenförbrukningen, ett miljömedvetet och ekonomiskt val

  VANLIGA FRÅGOR

 • Badkar med duschvägg

  Vill du kunna använda badkaret till att duscha i utan att förlora den öppna känslan när du badar bör du definitivt ta en närmare titt på våra badkar med duschvägg. Detta är helt enkelt en smidig lösning för den som inte vill utesluta det ena för det andra och som dessutom ger ett torrt resultat. Vi kan erbjuda dig hållbara kvalitetsväggar som blir en riktigt snygg detalj till din övriga badrumsinredning.
  Med en badkarsvägg till ditt badkar skapas automatiskt en mycket praktisk kombination av bad och dusch på en och samma plats. Barnfamiljer brukar framför allt uppskatta den här lösningen då duschväggen ger de bästa förutsättningarna för att duscha barnen i sittande (och lekande) position. Vattnet som annars skvätter åt alla håll stannar nu innanför väggen och du slipper ta fram moppen efter varje bad.

  Många familjer har också dilemmat av att inte helt komma överens om de ska satsa på ett klassiskt badkar eller stående dusch i hemmet – då är en badkarsvägg det optimala för hela familjen.
  Det är vanligt att hotell ofta har lyxiga badrum inredda med badkar och en monterad vägg, vilket såklart är en praktisk lösning både städmässigt men också för att ge badrummet den där exklusiva hotellkänslan. Detta ger badrummen en mer designad och snygg helhet och är dessutom mycket funktionellt.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschbadkar

  Om du vill ha både dusch och badkar är detta rätt produkt för dig – duschbadkar. Det är precis vad namnet antyder, ett kombinerat dusch- och badkar. Detta är ett bra val om du har ett litet utrymme i badrummet eftersom dessa modeller är smidiga och enkla att inreda med. Med ett duschbadkar får du både dusch och bad i ett och dessutom en stilfull installation som blir elegant även i små badrum.

  Tidigare har det varit problematiskt att kombinera både dusch och badkar och koncepten har inte riktigt varit hållbara – förrän nu. Våra moderna duschbadkar är en innovativ och modern lösning, vilket på bästa möjliga sätt anpassar användandet till såväl stående som sittande. De är dessutom tillverkade med fokus på säkerhet oavsett vilken position du väljer under badtillfället och halkrisken stående blir därmed minimal.
  En praktisk fördel med duschbadkaret är den ergonomiska designen som gör det enklare att komma i och ur än i de traditionella badkaren. Kanten är genomtänkt och därför lätt att ta sig över utan några större akrobatiska rörelser.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschkabin med badkar

  Om du är på jakt efter en smart och prisvärd lösning för ditt badrum är den klassiska duschkabinen med badkar ett utmärkt alternativ. En duschkabin skapar ett litet duschutrymme med både golv och väggar där en av dess stora fördelar är dina möjligheter att montera duschen så väl på vägg som ovanför ditt huvud. En av de främsta fördelarna med att installera en duschkabin är den minskade risken för vattenskador. Golv och avlopp hjälps åt att få bort vattnet vilket resulterar till att hela badrummet håller sig torrt.

  Duschkabiner har varit populära länge och en av anledningarna är att de är praktiska då den här typen av duschsystem finns i många varianter. En duschkabin brukar normalt sett inte uppta allt för stor yta av badrummet, men det finns ändå större modeller för dig som både vill ha plats och komfort när du duschar. Ta gärna en närmare titt på våra lyxiga Skagen lux kabiner som ger ett stilfullt badrum med modern design och vackra detaljer. Vill du hellre ha en hörna med kar är Fjord ett läckert alternativ eller välj bland Ifös klassiska fyrkantiga modeller.
  För att du ska ha möjlighet att hitta en kabin i vårt sortiment som passar dig, erbjuder vi duschkabiner i olika prisklasser, från billigare modeller med basfunktioner till dyrare varianter med avancerade funktioner. I den tillhörande produktbeskrivningen kan du läsa närmare om design, mått och material för varje enskild duschkabin från vårt sortiment för att veta om det passar in i ditt badrum.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Badkarstillbehör

  Med rätt badkarstillbehör optimeras din badupplevelse, oavsett om det handlar om dekorativa detaljer som påverkar hela ditt badrums utseende eller praktiska tillbehör som handtag som behövs för att undvika slitage och skador. Badkarsgrepp är ett tillbehör som är praktiskt om du behöver extra stöd men som även blir ett dekorativt inslag i ditt badkar. I vårt sortiment finner du bland annat flera stilfulla greppvarianter i en enkel greppvänlig variant till moderna fyrkantiga modeller för det minimalistiska badrummet.

  I denna kategorin hittar du även allt du behöver för att koppla in ditt badkar så som slangar, avloppsrör och ventiler. Du hittar även praktiska tassar för badkar som ska stå fristående och inte monteras in. Vattenlås är ett bra exempel på tillbehör som behövs för att ditt kar ska fungera på rätt sätt utan att problem uppstår under användning.
  Oavsett vilken typ av badkar du har installerat i ditt hem kan vi erbjuda dig anpassade produkter som på ett eller annat sätt hjälper dig att få ut det bästa av din badkars– eller duschinstallation.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 114 produkter
Visar 1 - 36 av 114 produkter
Badkar & Bubbelpool

Letar du efter något speciellt som kan ge dig en lyxkänsla i ditt badrum. Några av de mest avkopplande produkterna vi kan erbjuda dig är våra badkar och de olika modeller av bubbelpooler som finns i sortimentet. Sjunk ner i ett varmt bad efter jobbet, och kliv sedan upp med förnyad energi och uppmjukade muskler.
Hos oss kan du hitta lyxigare varianter av badkar med funktioner som massagestrålar eller avkopplande bubblor. Dessa kommer i olika design och storlekar som passar både mindre och större badrum. Sätt in en modell som ser ut som ett vanligt badkar eller installera ett hörnbadkar med massage för hela familjen. Vi tillhandahåller bubbelpooler och badkar både för inomhus- och utomhusbruk. Varför välja, ha en på terrassen för varma sommarkvällar och en i badrummet för kyliga höstdagar. Du väljer själv tillbehör som olika typer av massage, duschfunktioner och annat som tar vardagslyxen till en helt ny nivå.
Hos oss kan du köpa prisvärda badkar och bubbelpooler som håller hög kvalitet. Klicka dig runt bland våra fantastiska badkar för att hitta din favorit och läs mer om olika funktioner. Det bästa av allt är att du kan skräddarsy de flesta badkar så att det motsvarar dina personliga önskemål och behov, och du får badkaret eller bubbelpoolen levererat hem till dig helt fraktfritt.

VANLIGA FRÅGOR