Filter

Pris

240 kr - 77235 kr

Mått

65 - 1950

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

0 - 205

Höjd (cm)

0 - 225

Vikt (kg)

0 - 105

Nyheter

F A Q

Information

Badkar & Dusch 

Ska du satsa på något i ditt badrum är det badkar eller en dusch som ger dig både en estetisk njutning, men även en fysisk njutning. Här hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du prisvärda duscharhörnor, duschkabiner, badkar med massage och moderna designs.

Inred...

Läs mer om Badkar & Dusch

 • Badkar & Bubbelpool

  Letar du efter något speciellt som kan ge dig en lyxkänsla i ditt badrum. Några av de mest avkopplande produkterna vi kan erbjuda dig är våra badkar och de olika modeller av bubbelpooler som finns i sortimentet. Sjunk ner i ett varmt bad efter jobbet, och kliv sedan upp med förnyad energi och uppmjukade muskler.
  Hos oss kan du hitta lyxigare varianter av badkar med funktioner som massagestrålar eller avkopplande bubblor. Dessa kommer i olika design och storlekar som passar både mindre och större badrum. Sätt in en modell som ser ut som ett vanligt badkar eller installera ett hörnbadkar med massage för hela familjen. Vi tillhandahåller bubbelpooler och badkar både för inomhus- och utomhusbruk. Varför välja, ha en på terrassen för varma sommarkvällar och en i badrummet för kyliga höstdagar. Du väljer själv tillbehör som olika typer av massage, duschfunktioner och annat som tar vardagslyxen till en helt ny nivå.
  Hos oss kan du köpa prisvärda badkar och bubbelpooler som håller hög kvalitet. Klicka dig runt bland våra fantastiska badkar för att hitta din favorit och läs mer om olika funktioner. Det bästa av allt är att du kan skräddarsy de flesta badkar så att det motsvarar dina personliga önskemål och behov, och du får badkaret eller bubbelpoolen levererat hem till dig helt fraktfritt.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Duschdörrar & Duschväggar

  Vill du undvika vatten på golvet i ditt badrum måste du avskilja duschen från resten av badrummet och då är det bästa valet antingen en duschdörr eller duschvägg för att få en snygg och praktisk lösning. Fördelarna med duschdörrar eller en duschvägg jämfört med ett draperi är att de stilrenare än ett duschdraperi. Duschdörrar eller duschväggar blir en elegant inredningsdetalj, och de är praktiska. Duschdörrar och duschväggar håller sig dessutom fräscha och rena medan duschdraperier ganska snabbt blir ofräscha.

  Vi har duschdörrar och duschväggar för alla typer av badrum. Hos oss hittar du enkla raka duschväggar som är lämpliga om du vill skärma av ett hörn i badrummet. I utbudet finner du även runda duschväggar som ännu effektivare förhindrar vatten från duschen att stänka ut i övriga badrummet. I vårt utbud finns även duschdörrar för dig som helt vill försluta duschen.

  Våra duschdörrar och duschväggar från Macro går att få i många olika typer av glas till exempel klarglas, frostat glas och tonat glas beroende på vilken stil du vill ha i ditt badrum. De finns i olika höjder och anpassat för både duschar och badkar, för dig som vill kunna ta dig ett varmt bad efter en stressig dag.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 1207 produkter
Visar 1 - 36 av 1207 produkter
Badkar & Dusch

Ska du satsa på något i ditt badrum är det badkar eller en dusch som ger dig både en estetisk njutning, men även en fysisk njutning. Här hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du prisvärda duscharhörnor, duschkabiner, badkar med massage och moderna designs.

Inred badrummet med större inventarier som badkar som stämmer överens med stilen, satsa på ett svart badkar i modern design för ditt hemmaspa eller varför inte enbart en duschvägg för ett stilrent intryck. Har du ett litet badrum och ändå vill ha ett badkar inred med ett sittbadkar eller en duschkabin med badkar. Kanske vill du ha en mer klassisk look i badrummet, vad passar då bättre än ett badkar med lejontassar. För dig som vill kunna utnyttja alla dagens innovationer och moderna tekniska detaljer installerar med fördel ett hörnbadkar med bubbelbad och massage för ett njutningsfullt bad.
Är du ute efter en speciell stil eller ett särskilt material rekommenderar vi dig att du tar en titt i vårt sortiment av badkar och duschar och ser att det finns mycket att välja på.

VANLIGA FRÅGOR