Här finner ni ett stort sortiment av ångstationer, strykjärn, resestrykjärn, Handsteamer och tillbehör.
 
Det ska ska vara roligt och enkelt att stryka. Vi har strykjärn, strykbrädor & ångstationer som passar alla oavsett pris eller funktion. Vi har många olika märken så som Bosch, Electrolux, Miele, Ballingslöv, LauraStar, FairNet & SteamOne.
 
Med bra strykjärn eller ångstation tillsammans med en stabil strykbräda kommer du snart älska att stryka. Att stryka en skjorta, kavaj, tröjor, underkläder, sängkläder etc.

Ångstationer
Du kanske inte tycker att stryka kläder är det roligaste som finns? Men med en bra ångstation blir det inte tråkigt. Här går det undan att få ett bra resultat. Med rätt ångstation kommer du aldrig mer vilja gå omkring i skrynkliga kläder. Men en ångstation behöver du inte ägna så mycket tid på att få skrynkelfria kläder. Välj bland massor med ångstationer med olika funktioner, storlekar och styrkor. Är du i behov av en ångstation när du reser? Inga problem, hos oss hittar ångstationer som du kan ta med dig på dina resor.
 
Strykjärn
Vi har strykjärn för alla behov, prisklasser och alla typer av textilier, även de mest känsliga. Välj det strykjärn som passar din klädgarderob bäst. Är du orolig över att du ska glömma att stänga av ditt strykjärn? Då kan ett strykjärn med automatisk avstängning vara ett bra alternativ för dig.