Filter

Pris

7335 kr - 28710 kr

Energiklass

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

55 - 65

Djup (cm)

50 - 60

Höjd

45 - 50

Ångfunktion

Anti-fingerprint

Digital Display

Grill

Maxeffekt i Watt

1000 - 1005

Varmluft

Stektermometer

Temperatursintervall

30 - 35

Ugnsvolym i Liter

30 - 55

Spänning i volt

220 - 240

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Kompaktugnar 

En kompaktugn är precis som vilken annan ugn, bara lite mindre. I en kompaktugn kan du, precis som i en vanlig ugn, laga mustiga grytor, rosta grönsaker, laga krämiga gratänger, baka frasiga pajer och pizzor samt baka läckra bullar och matbröd – perfekt för det mindre...

Läs mer om Kompaktugnar

Visar 1 - 24 av 24 produkter
Visar 1 - 24 av 24 produkter
Kompaktugnar

En kompaktugn är precis som vilken annan ugn, bara lite mindre. I en kompaktugn kan du, precis som i en vanlig ugn, laga mustiga grytor, rosta grönsaker, laga krämiga gratänger, baka frasiga pajer och pizzor samt baka läckra bullar och matbröd – perfekt för det mindre hushållet.

Kompaktugnar finns i olika utföranden, allt från vanliga enkla ugnar, varmluftsugnar och kombiugnar med mikro- eller ångfunktion, eller med både och.

Fördelen med en kompaktugn är att den är mindre än en vanlig ugn. Har du ett kök med litet utrymme och inte allt för stor familj kan det mycket väl räcka med en kompaktugn. Är utrymmet i ditt kök mycket begränsat kan en kompaktugn med micro vara ett mycket bra alternativ då en sådan sparar ytterligare plats eftersom du då inte behöver både ugn och mikrovågsugn. En kompaktugn med micro har också andra fördelar då det går att kombinera ugnsvärme med micro för att få ned tillagningstiden.

 

VANLIGA FRÅGOR