Filter

Pris

2970 kr - 21945 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

55 - 65

Djup (cm)

50 - 60

Höjd

10 - 20

Temperatursintervall

30 - 45

Ugnsvolym i Liter

15 - 25

Nyheter

Information

F A Q

Förvarings och Värmelådor 

Skall du ha en middag med många gäster måste du kanske laga vissa rätter lång tid i förväg. Då är en värmelåda perfekt för att hålla dessa rätter lagom varma inför serveringen. Du kanske vill servera maten på lyxiga varma tallrikar, då går det utmärkt att värma tallrikarna...

Läs mer om Förvarings och Värmelådor

Visar 1 - 11 av 11 produkter
Visar 1 - 11 av 11 produkter
Förvarings och Värmelådor

Skall du ha en middag med många gäster måste du kanske laga vissa rätter lång tid i förväg. Då är en värmelåda perfekt för att hålla dessa rätter lagom varma inför serveringen. Du kanske vill servera maten på lyxiga varma tallrikar, då går det utmärkt att värma tallrikarna i en värmelåda. Det går också bra att tina upp fryst mat i en värmelåda, bättre än i en mikrovågsugn. En värmelåda är perfekt för att jäsa degar då det går att ställa in exakt rätt temperatur.

Det går också att laga mat i en värmelåda, till exempel en rostbiff passar perfekt för tillagning vid låg temperatur. Bryn rostbiffen runt om i en het stekpanna, flytta därefter rostbiffen till värmelådan som du ställt in på 80 grader och värm rostbiffen i cirka 3 timmar/kilo. Rostbiffen kommer att bli underbart saftig. Vill du efter att rostbiffen är färdig hålla den varm en stund sänker du bara temperaturen till 60 grader.

En värmelåda eller en förvaringslåda passar perfekt att installera under en inbyggd kompaktugn i ditt kök.

 

VANLIGA FRÅGOR