Filter

Pris

9420 kr - 32805 kr

Energiklass

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

55 - 65

Djup (cm)

50 - 60

Höjd

45 - 65

Ångfunktion

Anti-fingerprint

Automatisk Rengöring

Digital Display

Varmluft

Stektermometer

Temperatursintervall

30 - 35

Ugnsvolym i Liter

30 - 80

Spänning i volt

220 - 240

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Ångugnar 

Ångugnen är ett bra alternativ för dig som är intresserad av matlagning. Med sen sådan blir det lätt att tillaga även känsliga livsmedel från fryst, och tillagningen går dessutom snabbt. Ångugnar har sedan länge funnits i restaurangkök men blir allt vanligare i privat...

Läs mer om Ångugnar

Visar 1 - 19 av 19 produkter
Visar 1 - 19 av 19 produkter
Ångugnar

Ångugnen är ett bra alternativ för dig som är intresserad av matlagning. Med sen sådan blir det lätt att tillaga även känsliga livsmedel från fryst, och tillagningen går dessutom snabbt. Ångugnar har sedan länge funnits i restaurangkök men blir allt vanligare i privat kök.

De allra flesta tillverkare av spisar och ugnar har en eller flera modeller av ångugnar i sitt sortiment. Det finns renodlade ångugnar och det finns vanliga ugnar med ångtillsats. Det finns stora ångugnar och det finns kompakta ångugnar. Den ugnstyp som passar bäst för hemmabruk är en vanlig ugn med ångtillsats eftersom en sådan ugn är mer allround än en renodlad ångugn. I en sådan ugn kan du tillaga all den mat du kan tillaga i en vanlig ugn med den skillnaden att resultatet blir bättre. Stekar blir saftigare och får en krispigare yta och bröd blir högre, får en krispigare yta och saftigare insida.

Ytterligare fördelar med ångugn är att det går att tillaga maträtter direkt från frysen med ett perfekt resultat, det går att koka ris i ugnen med perfekt resultat och det går att laga en hel måltid på en gång i ugnen, till exempel kyckling med ris, vilket kan vara mycket praktiskt.

 

VANLIGA FRÅGOR