Filter

Pris

7710 kr - 18990 kr

Energiklass

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

50 - 75

Djup (cm)

55 - 65

Höjd

85 - 95

Antal Kokplattor / Zoner

Antal Ugnar

Varmluft

Stektermometer

Ugnsvolym i Liter

45 - 75

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Induktionsspis 

En induktionsspis bygger på en helt ny teknik och har en annan typ av uppvärmningsfunktion jämfört med andra typer av spisar. Hos en induktionsspis värms bara grytorna och stekpannorna upp, medan själva plattan på spisen bara blir svagt uppvärmd. Det gör att spisen snabbt...

Läs mer om Induktionsspis

Visar 1 - 31 av 31 produkter
Visar 1 - 31 av 31 produkter
Induktionsspis

En induktionsspis bygger på en helt ny teknik och har en annan typ av uppvärmningsfunktion jämfört med andra typer av spisar. Hos en induktionsspis värms bara grytorna och stekpannorna upp, medan själva plattan på spisen bara blir svagt uppvärmd. Det gör att spisen snabbt svalnar helt när du stänger av den, och du behöver inte oroa dig för plattor som fortsätter vara stekvarma långt efter att spisen stängts av, det innebär att det inte bildas någon så kallad eftervärme.

Idag kan du hitta mycket prisvärda modeller bland induktionsspisarna – i vårt sortiment finner du flera billiga induktionshällar. Spis med induktionshäll är idag den absolut vanligaste typen av spis när svenskar designar sina drömkök. Det är också det perfekta valet för dig som vill välja ett mer miljövänligt och energisnålt alternativ för din matlagning.

 

 

VANLIGA FRÅGOR