Filter

Pris

5280 kr - 57315 kr

Energiklass

Visa fler alternativ

Retro & Antik design

Bredd (cm)

45 - 75

Djup (cm)

55 - 65

Höjd

85 - 95

Antal Kokplattor / Zoner

Antal Ugnar

Varmluft

Stektermometer

Trumvolym i liter

75 - 80

Ugnsvolym i Liter

35 - 80

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Glaskeramikspis 

En glaskeramikspis är en relativt ny typ av spis som innebär att hällen på spisen är gjord av glaskeramik, som gör spisen lätt att rengöra och hålla fräsch. En glaskeramikspis är också svår att spräcka och repa, och den håller för det mesta som kan hända i ett kök....

Läs mer om Glaskeramikspis

Per sida
Visar 1 - 36 av 120 produkter
Visar 1 - 36 av 120 produkter
Glaskeramikspis

En glaskeramikspis är en relativt ny typ av spis som innebär att hällen på spisen är gjord av glaskeramik, som gör spisen lätt att rengöra och hålla fräsch. En glaskeramikspis är också svår att spräcka och repa, och den håller för det mesta som kan hända i ett kök. Plattorna på en sådan här typ av spishäll är inte upphöjda utan ligger nerbäddade i plattan och blir synliga genom ett tunt mönster i glashällen. Ofta ser hällen helt slät ut på håll eller när spisen är helt avstängd, och ger därför ett stilrent intryck i köket. Det kan på så sätt även användas som bänkyta när du inte lagar mat.

Många glaskeramikspisar har även inbäddad knappsats direkt på hällen, som du manövrerar genom att trycka fram vilken platta som ska sättas på, och vilken temperatur som är önskvärd. Det finns även modeller som har mer traditionella knappar fram på spisen, utanför själva hällen, om det känns mer familjärt att använda.

 

 

VANLIGA FRÅGOR