Filter

Pris

4650 kr - 163005 kr

Energiklass

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

50 - 155

Djup (cm)

60 - 75

Höjd

75 - 95

Antal Brännare

Antal Kokplattor / Zoner

Varmluft

Stektermometer

Ugnsvolym i Liter

45 - 115

Spänning i volt

220 - 240

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Gasspis 

Att laga mat på en spis som drivs med gas är ett smidigt och effektivt sätt att laga mat. En gasspis kan drivas med antingen naturgas, biogas, gasol, propan eller någon annan brännbar gas. Det finns många fördelar med gasspis såsom relativt lågt pris, snabb...

Läs mer om Gasspis

Per sida
Visar 1 - 36 av 51 produkter
Visar 1 - 36 av 51 produkter
Gasspis

Att laga mat på en spis som drivs med gas är ett smidigt och effektivt sätt att laga mat. En gasspis kan drivas med antingen naturgas, biogas, gasol, propan eller någon annan brännbar gas. Det finns många fördelar med gasspis såsom relativt lågt pris, snabb upphettningsförmåga och jämn värme. Det finns idag ett stort urval av bra modeller där plattorna drivs av gas medan ugnen är elektrisk. När du lagar mat på gasspis är det viktigt att komma ihåg att spisen hettas upp direkt på liknande sätt som en induktionshäll, vilket är en av anledningarna till att den används så frekvent inom restaurangvärlden.

Läs med fördel gasspis bäst i test där du får tips om olika modeller och märken. Och känner du dig osäker eller har funderingar så hör av dig till oss på Inredningsvaruhuset – vi hjälper dig gärna välja rätt.

 

 

VANLIGA FRÅGOR