Filter

Pris

1500 kr - 1515 kr

Varumärke

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Bänkspis 

Ibland vill man ha fördelarna med en spis men saknar utrymmet. Då kan en bänkspis vara den perfekta lösningen. En bänkspis är en mindre spis som är fristående och som kopplas in i väggen med en enkel sladd. Spisen kan ofta komma upp i rejält höga temperaturer och beroende...

Läs mer om Bänkspis

Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Bänkspis

Ibland vill man ha fördelarna med en spis men saknar utrymmet. Då kan en bänkspis vara den perfekta lösningen. En bänkspis är en mindre spis som är fristående och som kopplas in i väggen med en enkel sladd. Spisen kan ofta komma upp i rejält höga temperaturer och beroende på storlek, modell och märke kan du tillaga i princip samma saker som med en vanlig traditionell spis. Ofta kombineras en bänkspis också med ugn, vilket gör den perfekt att ta med i husvagnen eller husbilen.

De flesta modeller kommer med en rad olika funktioner som gör det möjligt att tillaga samma sorts mat som du gör på en större spis. Här kan du både baka, steka, koka och woka, och naturligtvis går det att använda både spis- och ugnsfunktionen samtidigt. Med en bra bänkspis behöver du inte kompromissa med vare sig matlagningens kvalitet eller kökets kapacitet, och du kan lätt utveckla dina kulinariska kunskaper på samma sätt som en med en större modell.

 

 

VANLIGA FRÅGOR