Filter

Pris

1500 kr - 57315 kr

Energiklass

Visa fler alternativ

Retro & Antik design

Bredd (cm)

45 - 95

Djup (cm)

55 - 65

Höjd

80 - 95

Antal Brännare

Antal Kokplattor / Zoner

Antal Ugnar

Varmluft

Stektermometer

Trumvolym i liter

75 - 80

Ugnsvolym i Liter

35 - 115

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Spisar 

Hos oss hittar du ett stort urval av spisar från de bästa varumärkena. En spis med induktionshäll blir ofta varm direkt, och plattan kyls också av väldigt snabbt, vilket både energisnålt och säkert. Inte bara ett bra val för barnfamiljen men även för dig som tänker...

Läs mer om Spisar

Per sida
Visar 1 - 36 av 197 produkter
Visar 1 - 36 av 197 produkter
Spisar

Hos oss hittar du ett stort urval av spisar från de bästa varumärkena. En spis med induktionshäll blir ofta varm direkt, och plattan kyls också av väldigt snabbt, vilket både energisnålt och säkert. Inte bara ett bra val för barnfamiljen men även för dig som tänker miljövänligt. På en traditionell elspis tar det ofta något längre tid för plattorna att hettas upp, men du kan utnyttja eftervärmen för att låta maten hållas varm innan servering. Många av de moderna spisarna som finns idag har flera olika reglage för att kunna justera värmen på de olika plattorna efter önskemål.

 

Om du lagar mycket mat till många personer kan det vara en fördel att leta efter en spis med större plattor eller hällar, eller rent av justerbara sådana, för att försäkra dig om att hela grytan eller stekpannan hettas upp jämnt underifrån.

 

 

VANLIGA FRÅGOR