Filter

Pris

6435 kr - 21000 kr

Energiklass

Färg/Material

Bredd (cm)

100 - 125

Djup (cm)

60 - 90

Höjd

60 - 95

Antal Kokplattor / Zoner

Fryskapacitet i Liter

15 - 20

Kylkapacitet i Liter

110 - 125

Stjärnmärkning

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Spisplattor till vänster 

Behöver du ett litet enkelt kök som får plats på ett mycket begränsat utrymme är ett minikök helt klart ett bra alternativ. Du kanske vill ha matlagningsmöjligheter i en liten sommarstuga, i en Friggebod, eller i ett Attefallshus, du kanske vill ha möjlighet att laga till...

Läs mer om Spisplattor till vänster

Visar 1 - 27 av 27 produkter
Visar 1 - 27 av 27 produkter
Spisplattor till vänster

Behöver du ett litet enkelt kök som får plats på ett mycket begränsat utrymme är ett minikök helt klart ett bra alternativ. Du kanske vill ha matlagningsmöjligheter i en liten sommarstuga, i en Friggebod, eller i ett Attefallshus, du kanske vill ha möjlighet att laga till en måltid under arbetstid i din verkstad eller på kontoret. Det enklaste och billigaste alternativet är ofta att köpa ett minikök istället för att själv bygga ett komplett litet kök.

Det finns många olika typer av minikök men i princip alla kommer med diskbänk med diskho i rostfritt material, rinnande vatten och avlopp, ett kylskåp, ett underskåp och vanligtvis två dominoplattor eller häll. Vissa är även utrustade med mikrovågsugn. Minikök är normalt cirka 100–120 cm långa, 60 centimeters djup och upptar bara cirka 1 m2 golvyta och därför blir de funktionella även på en liten yta.

 

 

VANLIGA FRÅGOR