Filter

Inbyggnadshäll

Pris

2085 kr - 3660 kr

Färg/Material

Retro & Antik design

Bredd (cm)

25 - 60

Djup (cm)

50 - 55

Höjd

0 - 10

Antal Kokplattor / Zoner

Boostfunktion

Flexzon

Spänning i volt

220 - 240

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Hällar med gjutjärnsplattor 

I jämförelse med andra typer av inbyggnadshällar så är hällar med gjutjärnsplattor det klart billigaste alternativet. De kan därför passa bra till inbyggnad i fritidshusets kök om du inte vill satsa så mycket pengar där. De passar också för inbyggnad i husvagnens köksdel....

Läs mer om Hällar med gjutjärnsplattor

Visar 1 - 5 av 5 produkter
Visar 1 - 5 av 5 produkter
Hällar med gjutjärnsplattor

I jämförelse med andra typer av inbyggnadshällar så är hällar med gjutjärnsplattor det klart billigaste alternativet. De kan därför passa bra till inbyggnad i fritidshusets kök om du inte vill satsa så mycket pengar där. De passar också för inbyggnad i husvagnens köksdel. Om det finns behov av kokmöjligheter på arbetsplatsen så kan dessa vara att föredra eftersom inte alla är vana vid induktionshällar och riskerar då att kanske använda fel kokkärl.

Det är inte alla märken som för dessa modeller men Siemens, Bosch, Cylinda erbjuder alla en smidig modell i rostfritt stål med fyra klassiska kokzoner – två små och två stora plattor. För mindre kök som till exempel husvagnar så finns det dominohällar från Siemens och Cylinda och som kommer med två kokzoner i klassisk modell.

Inredningsvaruhuset har ett utbud av hällar med gjutjärnsplattor i olika storlekar för att det ska gå att hitta rätt storlek till rätt kök och där vi håller mycket konkurrenskraftiga priser.

 

 

VANLIGA FRÅGOR