Filter

Inbyggnadshäll

Pris

3105 kr - 8355 kr

Färg/Material

Retro & Antik design

Bredd (cm)

25 - 85

Djup (cm)

45 - 525

Höjd

0 - 15

Antal Kokplattor / Zoner

Boostfunktion

Flexzon

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

F A Q

Information

Glaskeramikhällar 

En glaskeramikhäll är med sin plana glasyta, lättare att rengöra och mer energisnål än en spis med gjutjärnsplattor. En glaskeramikhäll passar dig som inte vill byta ut alla kastruller och stekpannor för att de ska passa induktionshällen, men ändå vill ha en spis med låg...

Läs mer om Glaskeramikhällar

Per sida
Visar 1 - 36 av 40 produkter
Visar 1 - 36 av 40 produkter
Glaskeramikhällar

En glaskeramikhäll är med sin plana glasyta, lättare att rengöra och mer energisnål än en spis med gjutjärnsplattor. En glaskeramikhäll passar dig som inte vill byta ut alla kastruller och stekpannor för att de ska passa induktionshällen, men ändå vill ha en spis med låg elförbrukning.

Till skillnad från en induktionshäll så använder en glaskeramikhäll strålningsvärme, vilket innebär att kokzonen först värms upp och sedan kärlet. Risken att bränna sig är därför lika stor som på en vanlig spis. Även om det är låg elförbrukning är uppkokningshastigheten snabb, dock inte lika snabb som hos en induktionshäll. Rengöringen är extremt enkel, tack vare den plana glasytan, och mat bränns inte fast i lika stor utsträckning.

Våra glaskeramikhällar kommer från ledande tillverkare av vitvaror och oavsett om du väljer en glaskeramikhäll Electrolux eller något annat välkänt märke, håller de alla en hög kvalitet. Många har även smarta funktioner, såsom timer och automatisk avstängning av plattor om där inte finns någon kastrull.

 

VANLIGA FRÅGOR