Filter

Pris

735 kr - 29910 kr

Visa fler alternativ

Retro & Antik design

Bredd (cm)

30 - 105

Djup (cm)

35 - 55

Höjd

0 - 10

Antal Brännare

Antal Kokplattor / Zoner

Boostfunktion

Grill

Maxeffekt i Watt

7400 - 7405

Spänning i volt

220 - 240

Nyheter

Extrapriser

Information

Inbyggnadshällar 

Läs mer om Inbyggnadshällar

Inbyggnadshällar

Genom att investera i en modern inbyggnadshäll sparar du på energiåtgången. Du effektiviserar även din matlagning tack vare känsligare inställningar av temperaturer än dem du finner hos traditionella spisar. Inbyggnadshäll finns som induktionshäll eller glaskeramikhäll men för den som föredrar det finns det även häll med gas. Induktionshällar är den effektivare av de 3 valen.

Många av induktionshällarna har smarta funktioner och de reagerar lika snabbt på temperaturändringar som gasspisar, vilket ger bättre kontroll över matlagningen. Att de dessutom är lätta att göra rena gör dem mer hygieniska och ger dig mer tid över till annat än att göra rent i köket. Möjligheten att utnyttja restvärme gör hällarna mer miljövänliga eftersom det sparar el, men även säkrare. Med kokkärlsavkänning utnyttjas hällen maximalt. Du kan använda kokkärl som har ovanliga storlekar eftersom matlagningsytan är så allsidig. De hällar som har booster-funktion ger extra effekt till en värmezon, vilket är perfekt när man vill koka vatten till pasta eller hetta upp en wokpanna.

Vi hjälper dig att välja rätt inbyggnadshäll som passar ditt behov. I vårt breda sortiment finns inbyggnadshällar från alla stora varumärken och även de tillbehör du behöver.

 

 

FAQ

 

Kan jag använda en Electrolux grillplatta på min induktionshäll?
Du kan använda grillplatta på induktionshäll med flexibla värmezoner, även en grillplatta i gjutjärn.

 

Vilken induktionshäll blev bäst i test förra året?
Den som utsågs till bäst i test förra året var induktion Siemens. De är kända för att ha hällar i bra kvalitet och i vårt sortiment hittar du flera induktionshällar från dem.

 

Jag älskar grillat kött, men vintertid fungerar det inte att grilla utomhus. Finns det alternativ?
Om du använder Siemens hz390522 grillplatta kan du grilla året om. Grillplatta på induktion från Siemens med flexzon är en ypperlig hjälp i köket för att få den perfekta grillytan på mat. Den känner av vilken zon som används och hettar upp med precision.

 

Är det inte onödigt att köpa en grillplatta till induktionshäll bara för att kunna grilla ibland?
Många grillplattor är vändbara, vilket ger dubbla funktioner, och den sida som inte har räfflor fungerar som en stekplatta för induktion. Det gör att du har en rymlig stekyta. Problemet med att steka i en vanlig stekpanna är oftast brist på utrymme om det till exempel är större stekar eller om du vill steka flera stycken på en gång.

 

Varför ska jag välja induktion?
Fördelarna är flera. Det går snabbare att värma upp maten. Den är mer energisnål, vilket gör det till ett miljövänligare alternativ. Med funktionen booster kan du värma upp en zon extra snabbt. Med flexzon slipper du bekymret med att till exempel ovala bottnar på grytor inte hettas upp maximalt.