Filter

Köksfläkt

Pris

1125 kr - 46110 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

25 - 125

Djup (cm)

0 - 525

Höjd

0 - 60

Antal hastigheter

Boostfunktion

Flexzon

Grill

Kapacitet

810 - 825

Maxeffekt i Watt

7400 - 7405

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Inbyggnadshällar 

Genom att investera i en modern inbyggnadshäll sparar du på energiåtgången. Du effektiviserar även din matlagning tack vare känsligare inställningar av temperaturer än dem du finner hos traditionella spisar. Inbyggnadshäll finns som induktionshäll eller glaskeramikhäll men...

Läs mer om Inbyggnadshällar

Per sida
Visar 1 - 36 av 237 produkter
Visar 1 - 36 av 237 produkter
Inbyggnadshällar

Genom att investera i en modern inbyggnadshäll sparar du på energiåtgången. Du effektiviserar även din matlagning tack vare känsligare inställningar av temperaturer än dem du finner hos traditionella spisar. Inbyggnadshäll finns som induktionshäll eller glaskeramikhäll men för den som föredrar det finns det även häll med gas. Induktionshällar är den effektivare av de 3 valen.

Många av induktionshällarna har smarta funktioner och de reagerar lika snabbt på temperaturändringar som gasspisar, vilket ger bättre kontroll över matlagningen. Att de dessutom är lätta att göra rena gör dem mer hygieniska och ger dig mer tid över till annat än att göra rent i köket. Möjligheten att utnyttja restvärme gör hällarna mer miljövänliga eftersom det sparar el, men även säkrare. Med kokkärlsavkänning utnyttjas hällen maximalt. Du kan använda kokkärl som har ovanliga storlekar eftersom matlagningsytan är så allsidig. De hällar som har booster-funktion ger extra effekt till en värmezon, vilket är perfekt när man vill koka vatten till pasta eller hetta upp en wokpanna.

Vi hjälper dig att välja rätt inbyggnadshäll som passar ditt behov. I vårt breda sortiment finns inbyggnadshällar från alla stora varumärken och även de tillbehör du behöver.

 

 

VANLIGA FRÅGOR