Filter

Pris

25845 kr - 25860 kr

Varumärke

Färg/Material

Bredd (cm)

80 - 85

Höjd

80 - 85

Nyheter

Information

F A Q

Vinkyllåda 

Är du ute efter ett sätt att förvara vin som både är praktiskt och snyggt? Då är en vinkyllåda någonting för dig. Vinkyllådan har samma funktion som en vanlig vinkyl bara med annorlunda design. Denna låda kommer med LED-belysning och går att integrera i en...

Läs mer om Vinkyllåda

Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Vinkyllåda

Är du ute efter ett sätt att förvara vin som både är praktiskt och snyggt? Då är en vinkyllåda någonting för dig. Vinkyllådan har samma funktion som en vanlig vinkyl bara med annorlunda design. Denna låda kommer med LED-belysning och går att integrera i en köksbänk, vilket passar dig som vill ha lite mer design i köket. Lådan är stilren med tonat glas och ger dig en känsla av ren lyx med sina låddämpare och automatisk stängning av lådorna. Glaset är härdat säkerhetsglas för bästa möjliga säkerhet.

Fördelen med denna typ av förvaring är att översikten över dina viner blir bättre, jämfört med en integrerad eller fristående vinkyl. I en vinkyl av stående modell kan det vara svårt att se vad som ligger på hyllorna, framförallt när dessa börjar bli fulla. I vinkyllådan uppstår inte det problemet eftersom du betraktar lådan uppifrån istället för från framsidan.

 

VANLIGA FRÅGOR