Filter

Pris

8160 kr - 30000 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

0 - 85

Djup (cm)

0 - 65

Höjd

0 - 190

Antal Flaskor

7 - 197

Antal Temperaturzoner

Energiförbrukning / år

105 - 215

Ljudnivå dB (A)

30 - 50

Omhängbar Dörr

Temperatursintervall

5 - 10

UV-skydd

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Integrerad Vinkyl 

En integrerad, eller inbyggd, vinkyl är en enkel investering i köket eller källaren som omedelbart höjer värdet på din lägenhet eller hus. Du kan välja mellan två olika typer. Den ena sorten är till för att ställas direkt under bänkskivan och blåser ut...

Läs mer om Integrerad Vinkyl

Visar 1 - 33 av 33 produkter
Visar 1 - 33 av 33 produkter
Integrerad Vinkyl

En integrerad, eller inbyggd, vinkyl är en enkel investering i köket eller källaren som omedelbart höjer värdet på din lägenhet eller hus. Du kan välja mellan två olika typer. Den ena sorten är till för att ställas direkt under bänkskivan och blåser ut värmen nedåt under kylen. Den passar perfekt för dig som inte kan bygga in den i ett skåp, men har golvytan till det. Denna sort behöver en luftspalt nedtill och är lite mer iögonenfallande än den helt inbyggda vinkylen.

Den andra sorten är den helt inbyggda varianten. Denna är ett bra val om du sätter in helt nytt kök. En stor fördel är att den inte behöver någon luftspalt; detta ger ett betydligt mer exklusivt utseende.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du inbyggda vinkylar av hög kvalitet från välkända märken – ta en titt i vårt sortiment för att hitta rätt vinkyl för dina behov.

 

VANLIGA FRÅGOR