Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Cigarrskåp & Humidor 

Cigarrskåp och cigarrkabinett är klassiska förvaringsmöbler för cigarrer och som passar dig som har en större samling cigarrer som du vill visa upp för gäster, kunder i butik eller bara njuta av själv. Som cigarrkännare vet du att det krävs omsorg för att behålla aromen i...

Läs mer om Cigarrskåp & Humidor

Cigarrskåp & Humidor

Cigarrskåp och cigarrkabinett är klassiska förvaringsmöbler för cigarrer och som passar dig som har en större samling cigarrer som du vill visa upp för gäster, kunder i butik eller bara njuta av själv. Som cigarrkännare vet du att det krävs omsorg för att behålla aromen i cigarren. Luftfuktigheten har en avgörande betydelse för hur väl en cigarr behåller sin kvalitet vid förvaring för att inte bli torr. Humidor kallas som regel en låda utformad för att skapa goda förutsättningar för att bibehålla en jämn och passande luftfuktighet och rätt temperatur för att förvara en cigarr. Men de flesta cigarrskåp och cigarr kabinett är numer humidorskåp med inbyggda, avancerade apparater för att reglera temperatur och fuktighet.

Om du har en speciell favorit bland cigarrer så finns humidorer och skåp tillverkade och anpassade till vissa cigarrmärken. Till exempel finns särskilda habanos skåp samt skåp anpassade till andra specifika cigarrsorter.

 

 

VANLIGA FRÅGOR