Filter

Kombinerad Kyl / Frys

Pris

10620 kr - 63765 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

75 - 125

Djup (cm)

60 - 75

Höjd

175 - 195

Anti-fingerprint

Avfrostning

Digital Display

Energiförbrukning / år

255 - 480

Fryskapacitet i Liter

15 - 265

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

30 - 540

Ljudnivå dB (A)

35 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

0 Timmar - 30 Timmar

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Fristående Side-By-Side 

Om du har ett stort kök och utrymme så är side-by-side något för dig. Du får kylskåpens Rolls Royce med stort utrymme och ett djup som du inte får i en standardkyl. Det är även en design som känns modern och läcker för dig som vill göra ditt kök lite...

Läs mer om Fristående Side-By-Side

Visar 1 - 22 av 22 produkter
Visar 1 - 22 av 22 produkter
Fristående Side-By-Side

Om du har ett stort kök och utrymme så är side-by-side något för dig. Du får kylskåpens Rolls Royce med stort utrymme och ett djup som du inte får i en standardkyl. Det är även en design som känns modern och läcker för dig som vill göra ditt kök lite annorlunda. Vad kan du då göra om du inte vill bygga om hela köket men ändå vill få in ett side-by-side skåp i rummet? Det enklaste är att skaffa ett fristående skåp, under förutsättning att utrymme finns. Ett fristående skåp behöver inte anpassas efter bänkskivor och köksskåp på samma sätt som ett inbyggt skåp och kan därför lättare passa in i ett redan befintligt kök. Du har även möjlighet att flytta runt du vill förändra i ditt kök.

Här på Inredningsvaruhuset hittar du ett bra urval av side-by-side kyl och frys. Vi har flera olika modeller från kända kvalitetsmärken – ta en titt i vårt sortiment och hitta rätt fristående side-by-side för dig.

 

VANLIGA FRÅGOR