Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Kylrum 

För dig som kräver lite mer kylutrymmen så finns det ett bra alternativ i våra kylrum. Normalstora kylskåp av idag räcker ofta inte till om man vill få plats med lite större mängder mat, skördar av potatis, bär eller frukt och konserver eller en samling vita viner. Kylrum...

Läs mer om Kylrum

Visar 1 - 8 av 8 produkter
Visar 1 - 8 av 8 produkter
Kylrum

För dig som kräver lite mer kylutrymmen så finns det ett bra alternativ i våra kylrum. Normalstora kylskåp av idag räcker ofta inte till om man vill få plats med lite större mängder mat, skördar av potatis, bär eller frukt och konserver eller en samling vita viner. Kylrum förknippas kanske främst med restauranger och butiker, men de passar lika bra hemma för dig som behöver mer förvaringsplats eller önskar en vinkällare. Faktum är att det numer finns många billiga kylrum som är anpassade till privathem och som du kan få plats med i ett garage eller en bod. Eftersom du bättre kan ta tillvara livsmedel ger ett kylrum hemma även bättre förutsättningar för att köpa större kvantiteter och på så sätt spara pengar på lite längre sikt.

Om du har bestämt dig för att skaffa ett kylrum i ditt befintliga hus så kan du även bygga ett på egen hand i ett nytt eller färdigt utrymme. Bland annat så har Norcool kylrum med golv som du enkelt kan montera själv och som även kan monteras isär vid eventuell flytt. Kylaggregat måste köpas till och Norcool kylaggregat till kylrum finns i vårt sortiment, där du även hittar kylaggregat till vinkällare.

 

 

VANLIGA FRÅGOR