Filter

Pris

4035 kr - 33750 kr

Färg/Material

Retro & Antik design

Bredd (cm)

50 - 65

Djup (cm)

50 - 65

Höjd

80 - 180

Anti-fingerprint

Avfrostning

Digital Display

Energiförbrukning / år

80 - 215

Fryskapacitet i Liter

15 - 35

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

105 - 320

Ljudnivå dB (A)

30 - 45

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Integrerade Kylskåp 

Om du ska bygga om ditt kök hemma och vill ha ett mer stilrent kök så bör du satsa på ett integrerat kylskåp. Ett integrerat kylskåp byggs in i kökets skåp, och täcks med en front i matchande material och färg som det övriga köket. På det här sättet smälter...

Läs mer om Integrerade Kylskåp

Per sida
Visar 1 - 36 av 57 produkter
Visar 1 - 36 av 57 produkter
Integrerade Kylskåp

Om du ska bygga om ditt kök hemma och vill ha ett mer stilrent kök så bör du satsa på ett integrerat kylskåp. Ett integrerat kylskåp byggs in i kökets skåp, och täcks med en front i matchande material och färg som det övriga köket. På det här sättet smälter kylen in i kökets övriga inredning och ger ett snyggt helhetsintryck. Därför kan det kanske kännas som ett mer naturligt val om du ändå ska bygga om ditt kök. De integrerade kylskåpen är dessutom ofta stora, och passar därför bra i rymliga kök och hos flerbarnsfamiljer.

Kom ihåg att ta en titt på kylskåpets insida innan du bestämmer dig. Den bör vara rymlig och praktiskt skapad – gärna med löstagbara hyllplan för att underlätta rengöringen av kylen.

Här på Inredningsvaruhuset hittar du olika integrerade kylskåp och frysar att välja mellan. Du kan här välja mellan olika storlekar, modeller och en rad olika funktioner och finesser – alla tillverkade av hög kvalitet!

 

VANLIGA FRÅGOR