Filter

Pris

3195 kr - 35700 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

40 - 75

Djup (cm)

40 - 80

Höjd

40 - 190

Anti-fingerprint

Digital Display

Energiförbrukning / år

60 - 235

Fryskapacitet i Liter

5 - 60

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

45 - 395

Ljudnivå dB (A)

30 - 45

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Vattendispenser

Spänning i volt

230 - 240

Nyheter

F A Q

Information

Fristående Kylskåp 

Är du på jakt efter ett nytt kylskåp? Då kan ett fristående kylskåp vara ett alternativ. Ett fristående kylskåp passar bra i rymliga kök, då de ofta är relativt stora. Det gör dem också till ett utmärkt val för ett större hushåll om du har det. En fristående kyl...

Läs mer om Fristående Kylskåp

Per sida
Visar 1 - 36 av 150 produkter
Visar 1 - 36 av 150 produkter
Fristående Kylskåp

Är du på jakt efter ett nytt kylskåp? Då kan ett fristående kylskåp vara ett alternativ. Ett fristående kylskåp passar bra i rymliga kök, då de ofta är relativt stora. Det gör dem också till ett utmärkt val för ett större hushåll om du har det. En fristående kyl köper du ofta tillsammans med en frys i motsvarande storlek och utseende. Dessa placeras med fördel sida vid sida i köket. Förutom storlek och utseende är det viktigt att fundera på hur du vill att insidan på kylen ska se ut, och vilka funktioner som är viktiga för dig. Många kylskåp är idag till exempel självavfrostande vilket sparar tid för dig. De har ofta larm som säkerhet så du inte glömmer stänga dörren och elektronisk temperaturstyrning. Vilka funktioner du väljer att prioritera beror på din ekonomi och personliga preferenser.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och högkvalitativt utbud av fristående kylskåp. Hitta en modell som faller just dig i smaken.

 

 

VANLIGA FRÅGOR