Filter

Pris

2745 kr - 35700 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

40 - 75

Djup (cm)

45 - 80

Höjd

60 - 190

Anti-fingerprint

Avfrostning

Digital Display

Energiförbrukning / år

60 - 235

Fryskapacitet i Liter

5 - 60

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

45 - 395

Ljudnivå dB (A)

30 - 45

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Kylskåp 

Utgå från ditt hushåll och ditt köks storlek när du väljer din kyl. Stora, fristående, modeller passar ofta småbarnsfamiljen eller storhushållet bra, medan en kombinerad kyl och frys kan räcka till det mindre hushållet. Förutom storleken bör du fundera på...

Läs mer om Kylskåp

Per sida
Visar 1 - 36 av 222 produkter
Visar 1 - 36 av 222 produkter
Kylskåp

Utgå från ditt hushåll och ditt köks storlek när du väljer din kyl. Stora, fristående, modeller passar ofta småbarnsfamiljen eller storhushållet bra, medan en kombinerad kyl och frys kan räcka till det mindre hushållet. Förutom storleken bör du fundera på hur kylen ser ut inuti. En kyl med flera hyllplan som är löstagbara gör den till exempel enklare att anpassa efter dina behov och är även lättare att rengöra. Många kylar är dessutom självavfrostande idag, och det är något som minskar ditt jobb.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett sortiment av kylar i olika storlekar och modeller. Vill du ha ett rostfritt kylskåp? Är det viktigt med smarta flask- och konservhållare för dig? Leta dig fram i kategorin till ett kylskåp som fyller just dina behov!

VANLIGA FRÅGOR