Filter

Kombinerad Kyl / Frys

Pris

5130 kr - 58500 kr

Serie

Färg/Material

Retro & Antik design

Bredd (cm)

50 - 180

Djup (cm)

50 - 65

Höjd

90 - 205

Anti-fingerprint

Digital Display

Energiförbrukning / år

140 - 415

Fryskapacitet i Liter

50 - 115

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

150 - 360

Ljudnivå dB (A)

30 - 45

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

10 Timmar - 45 Timmar

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Integrerade Kylfrysar 

En integrerad kyl-frys är inte bara en fristående modell som placerats i en lucka bland övrig köksinredning. Många integrerade modeller är anpassade att fungera i stängda ytor med specifika mått och egenskaper, vilket gör att du kan utnyttja dina ytor...

Läs mer om Integrerade Kylfrysar

Per sida
Visar 1 - 36 av 42 produkter
Visar 1 - 36 av 42 produkter
Integrerade Kylfrysar

En integrerad kyl-frys är inte bara en fristående modell som placerats i en lucka bland övrig köksinredning. Många integrerade modeller är anpassade att fungera i stängda ytor med specifika mått och egenskaper, vilket gör att du kan utnyttja dina ytor bättre. Fördelarna med en integrerad kyl frys är att skåpet smälter in i köket på ett naturligt sätt och inte hamnar i blickfånget.

Du kan dessutom designa köket precis hur du vill, och även om det kan vara lite mer arbete att installera en integrerad modell får du ett enhetligt intryck och kan dela upp enheterna om du inte vill ha en kombinerad kyl-frys. Möjligheterna till att designa ett personligt kök som passar just dig och dina behov ökar när du väljer integrerade kyl frysar. Kom dock ihåg att integrerade lösningar ofta är något dyrare än fristående modeller, och att du behöver vara noga med måtten så att det skåp du köper passar in i det valda utrymmet.

VANLIGA FRÅGOR