Filter

Pris

4785 kr - 29610 kr

Energiklass

Färg/Material

Retro & Antik design

Bredd (cm)

50 - 65

Djup (cm)

50 - 60

Höjd

70 - 180

Anti-fingerprint

Digital Display

Energiförbrukning / år

140 - 310

Fryskapacitet i Liter

70 - 305

Ismaskin

Ljudnivå dB (A)

30 - 45

Mjukstängning

Omhängbar Dörr

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

10 Timmar - 30 Timmar

Stjärnmärkning

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Integrerade Frysar 

Fördelarna med en integrerad frys är fler än du tror. Integrerade vitvaror skapar ett stilrent intryck då de smälter in i det övriga kökets inredning. Du slipper tråkiga vita dörrar och du får också ökad flexibilitet och kan på ett smidigt sätt kombinera...

Läs mer om Integrerade Frysar

Visar 1 - 26 av 26 produkter
Visar 1 - 26 av 26 produkter
Integrerade Frysar

Fördelarna med en integrerad frys är fler än du tror. Integrerade vitvaror skapar ett stilrent intryck då de smälter in i det övriga kökets inredning. Du slipper tråkiga vita dörrar och du får också ökad flexibilitet och kan på ett smidigt sätt kombinera olika typer och modeller av vitvaror. Matcha sedan dessa med övrig inredning så att du får ett personligt kök som passar just dig och dina behov.

När det kommer till integrerade frysar kan dessa med fördel placeras bredvid eller i nära anslutning till kylskåpet. Tänk på hur dörrarna öppnas så att det blir lätt för dig att komma åt matvarorna, och kanske även flytta produkter mellan kyl och frys på ett lätt sätt. Kom ihåg att integrerade frysskåp kan vara något dyrare och innebär mer krävande installation än fristående varianter, även om kökets helhetsintryck ofta vinner på just integrerade modeller.

Inredningsvaruhuset har ett brett urval för dig att välja bland, hör bara av dig så hjälper vi dig hitta rätt modell!

VANLIGA FRÅGOR