Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Frysbox 

En frysbox är ett bra alternativ för dig som behöver ett stort utrymme för att förvara frysta varor under en längre tid. Eftersom den oftast inte öppnas dagligen minskar risken för att varmluft kommer in i frysutrymmet och ger frostbildning på den frysta maten. Vill du...

Läs mer om Frysbox

Visar 1 - 22 av 22 produkter
Visar 1 - 22 av 22 produkter
Frysbox

En frysbox är ett bra alternativ för dig som behöver ett stort utrymme för att förvara frysta varor under en längre tid. Eftersom den oftast inte öppnas dagligen minskar risken för att varmluft kommer in i frysutrymmet och ger frostbildning på den frysta maten. Vill du enkelt kunna organisera dina matvaror bör du välja en med fack och korgar i boxen. Om du däremot fryser stora partier med kött är ett helt utrymme att föredra eftersom det då är enklare att få plats med större köttstycken. Tack vare frysboxens praktiska utformning passar den även utmärkt till förvaring av större, skrymmande familjeförpackningar.
Vi har många prisvärda och energisnåla frysboxar som kombinerar snabb nedfrysning, snygg design och låg vibrationsnivå. Det gör att de passar lika bra för den större familjen som för jägaren eller hushållet som vill kunna storhandla och fylla frysen till max för att sedan slippa handla på flera veckor.

 

 

VANLIGA FRÅGOR