Filter

Pris

3615 kr - 21780 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

30 - 170

Djup (cm)

50 - 785

Höjd

60 - 200

Anti-fingerprint

Digital Display

Energiförbrukning / år

95 - 415

Fryskapacitet i Liter

15 - 575

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

115 - 120

Ljudnivå dB (A)

35 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

10 Timmar - 125 Timmar

Stjärnmärkning

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Fristående Frysar 

En bra frys underlättar vardagen för dig och gör det möjligt att spara pengar och tid. Du kan nappa på erbjudanden som storpack och familjepack av matvaror som du sedan kan frysa in och ta fram vid behov. Du kan även underlätta din vardag genom att göra mat...

Läs mer om Fristående Frysar

Per sida
Visar 1 - 36 av 129 produkter
Visar 1 - 36 av 129 produkter
Fristående Frysar

En bra frys underlättar vardagen för dig och gör det möjligt att spara pengar och tid. Du kan nappa på erbjudanden som storpack och familjepack av matvaror som du sedan kan frysa in och ta fram vid behov. Du kan även underlätta din vardag genom att göra mat som du fryser in och sedan tar fram vid behov.

Fördelarna med att välja en fristående frys är flera, där flexibiliteten är ett starkt argument. Med en fristående frys kan du ställa den var du vill i rummet och placera den på vilken sida av kylskåpet som du tycker är mest lämpligt. En fristående modell är ofta också billigare än integrerade varianter, även om designen i vissa fall kan vara något enkel. Det finns dock många varumärken som har fristående kyl- och frysskåp och som valt att dra fördel av det faktum att de är just fristående. De tillverkar sina skåp i spännande former och färger för att bli en inredningsdetalj samtidigt som de fyller en viktig funktion.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du flera av de spännande modellerna men även mycket annat!

VANLIGA FRÅGOR