Filter (566 Produkter)

Pris

1550 kr - 36450 kr

Bredd (cm)

0 - 155

Bredd (cm) - Fjäråskupan

Visa fler alternativ

Modell

Möjlighet att montera kolfilter

Alliance fläkt

Retro & Antik design

Kapacitet

0 - 1005

Kanalanslutning i ø (mm) (diameter)

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Vägghängd Köksfläkt 

Vägghängda fläktar är populära tack vare egenskaper som att de är enkla att rengöra och relativt lätta att installera om du har en utsugskanal i väggen sedan innan. En vägghängd fläkt blir en del av din inredning, då den både tar plats och syns tydligt, så överväg noga...

Läs mer om Vägghängd Köksfläkt

Per sida
Visar 1 - 36 av 566 produkter
Visar 1 - 36 av 566 produkter
Vägghängd Köksfläkt

Vägghängda fläktar är populära tack vare egenskaper som att de är enkla att rengöra och relativt lätta att installera om du har en utsugskanal i väggen sedan innan. En vägghängd fläkt blir en del av din inredning, då den både tar plats och syns tydligt, så överväg noga vilken modell, material, storlek och färg som passar den övriga inredningen i köket innan du köper en. Du bör tänka på att en svart köksfläkt 60 cm eller en i rostfritt stål blir mer markant än en vit fläkt i samma storlek.

 

Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa vägghängda fläktar från olika varumärken och vi har fläktar som har blivit klassade som vägghängd fläkt bäst i test. Du hittar vägghängda köksfläktar med kolfilter liksom alliancefläktar i vårt utbud. Spana in vårt utbud av vägghängda fläktar för att sätta din unika prägel på ditt kök!

 

 

VANLIGA FRÅGOR