Filter (250 Produkter)

Pris

1200 kr - 16300 kr

Bredd (cm)

40 - 125

Bredd (cm) - Fjäråskupan

Visa fler alternativ

Modell

Möjlighet att montera kolfilter

Alliance fläkt

Retro & Antik design

Kapacitet

0 - 750

Kanalanslutning i ø (mm) (diameter)

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Underbyggnadsfläktar 

Underbyggnadsfläktar är ett bra alternativ för dig som inte har så stort utrymme i köket. Den här typen av fläkt byggs på undersidan av köksskåp och passar perfekt för dig som vill ha en köksfläkt utan att offra förvaringsutrymme i skåpen. En underbyggnadsfläkt är lika...

Läs mer om Underbyggnadsfläktar

Per sida
Visar 1 - 36 av 250 produkter
Visar 1 - 36 av 250 produkter
Underbyggnadsfläktar

Underbyggnadsfläktar är ett bra alternativ för dig som inte har så stort utrymme i köket. Den här typen av fläkt byggs på undersidan av köksskåp och passar perfekt för dig som vill ha en köksfläkt utan att offra förvaringsutrymme i skåpen. En underbyggnadsfläkt är lika effektiv som andra fläktsorter, men en stor fördel är att den tar upp mindre plats än till exempel vägghängda eller frihängande fläktar. Det här gör att underbyggnadsfläktar passar bra i små kök, till exempel i lägenheter. Underbyggnadsfläktar finns i ett flertal olika storlekar och du hittar dem alla hos oss, till exempel underbyggnadsfläkt 70 cm.

 

Hos oss hittar du underbyggnadsfläktar från olika varumärken och i olika prisklasser. De finns både som kolfiltersfläktar och underbyggnadsfläkt centralventilation, det vill säga alliancefläktar. De kommer också i olika färger och modeller. Du hittar din högkvalitativa underbyggnadsfläkt bäst i test här på Inredningsvaruhuset!

 

 

VANLIGA FRÅGOR