Typ av Tillbehör

Tillverkare

Färg/Material

Nyheter

F A Q

Information

Tillbehör Tvättmaskiner 

Om du ska inhandla en ny tvättmaskin är det såklart själva maskinen som tar upp den mesta tankeverksamheten, men det finns också flera tillbehör som kan vara bra att fundera på när du har bestämt dig för en tvättmaskinsmodell. Flera av dem är inte nödvändiga, men kan göra...

Läs mer om Tillbehör Tvättmaskiner

Visar 1 - 17 av 17 produkter
Visar 1 - 17 av 17 produkter
Tillbehör Tvättmaskiner

Om du ska inhandla en ny tvättmaskin är det såklart själva maskinen som tar upp den mesta tankeverksamheten, men det finns också flera tillbehör som kan vara bra att fundera på när du har bestämt dig för en tvättmaskinsmodell. Flera av dem är inte nödvändiga, men kan göra tvättningen smidigare.

 

Upplever du till exempel att tvättmaskinen är för låg för dig och du får ont i ryggen när du lyfter ur tung och blöt tvätt? Då kan du köpa till socklar att ställa maskinen på för en bekvämare och mer ergonomisk tvättning. Dessutom möjliggör dessa plats under själva tvättmaskinen, där du kan förvara andra tillbehör som du inte vill ska stå framme. För att göra tvättmaskinen stabilare, och dessutom minska vibrationer och ljud från den, kan du också med fördel placera den på gummifötter.

 

Om du vill göra tvättningen så bekväm och smidig som möjligt så hittar du hos oss på Inredningsvaruhuset ett varierat utbud av tillbehör till tvättmaskiner. Det kan röra sig om allt från socklar och gummifötter till avloppsslangar och slanganslutningar – allt för att underlätta tvättningen för dig.

 

 

VANLIGA FRÅGOR